Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Λιαπάκης: «Φεύγω πικραμένος από τον ΟΦΗ»


Τα όσα έγιναν στο «Νίκος Καζαντζάκης», κατά την επιστροφή της αποστολής του ΟΦΗ από τη Θεσσαλονίκη, μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα έχουν πικράνει τον Μανόλη Λιαπάκη.
Μιλώντας στον «Αthletic Radio 104,2», ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου επανέλαβε ότι οι λόγοι που φεύγει είναι καθαρά προσωπικοί, ενώ διέψευσε ότι υπάρχει οικονομικό θέμα και ότι θέλει να κάνει προσφυγή.
Αναλυτικά μίλησε:

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: «Σίγουρα για μένα ήταν άσχημος ο τρόπος που έφυγα. Έφυγα στεναχωρημένος. Ίσως κάποιοι σχημάτισαν λάθος άποψη. Το περιστατικό στο αεροδρόμιο ήταν το αποκορύφωμα. Το θέμα προσφυγής και για συμφωνία με τα Γιάννενα δεν ισχύει. Σίγουρα όταν είσαι επαγγελματίας παίζει ρόλο και το οικονομικό. Το οικονομικό παίζει ρόλο αλλά για μένα δεν ήταν η καθοριστική αιτία. Είχα προσωπικούς λόγους. Όταν είσαι επαγγελματίας σκέφτεσαι το οικονομικό αλλά ξαναλέω πως δεν ήταν αυτή η αιτία. Αν ήθελα να κάνω προσφυγή θα μπορούσα να το είχα κάνει και να εξαφανιστώ από το Ηράκλειο».
Για το τι του μένει από την παρουσία σου στο Ηράκλειο: «Το περιστατικό στο αεροδρόμιο και στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όπου μια μερίδα του κόσμου με έβριζε με έχει πικράνει. Όσο αγωνίστηκα στον ΟΦΗ έδωσα τα πάνα και μπορώ να πω πως φεύγω με μια πικρία. Ελπίζω να κατάλαβαν τουλάχιστον μερικοί και να εκτίμησαν όσα έδωσα. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα το προσωπικό θα καθόμουν στην ομάδα».
Για το αν ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να πετύχει τους στόχους του: «Η ομάδα έχει δυνατότητα να πετύχει τους στόχους τους, αν λυθούν κάποια από τα προβλήματα η ομάδα θα τα καταφέρει. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Έκανε μια κοιλιά η ομάδα και δεν πήρε τα αποτελέσματα που χρειαζόταν. Πιστεύω πως θα ξαναβρεί τον ρυθμό που είχε στην αρχή και θα ανέβει.Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει να κάνουν μια κοιλιά».
Για το περιστατικό στο αεροδρόμιο: «Όχι μόνο σε μένα αλλά νομίζω και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Ο κόσμος είχε δίκιο να αντιδράσει. Δεν μπορεί να δεχθεί ο κόσμος αυτή την εμφάνιση από μια ομάδα που πάει για την άνοδο, αλλά δεν πρέπει να αντιδράει έτσι. Από τον κόσμο έχω να θυμάμαι, καλές στιγμές. Εγώ έχω να θυμάμαι αυτούς που έρχονταν στο γήπεδο, χειροκροτούσαν και έφραζαν τα παράπονα τους με κόσμιο τρόπο. Για μένα αυτοί ήταν οι πραγματικοί φίλαθλοι του ΟΦΗ».
Για το τι θέλει να κάνει στην συνέχεια: «Αυτές τις μέρες θέλω να ηρεμίσω λίγο. Θα κάνουμε ένα ραντεβού με την Ξάνθη και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου