Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΟΦΗ: Νέες υποσχέσεις για πληρωμές και κρίσιμο Δ.Σ.


Χωρίς να λάβουν χρήματα από τα οφειλόμενα αναχώρησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (23/12) οι παίκτες περίμεναν όπως τους είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς να πάρουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, κάτι όμως που δεν έγινε.
Ο μόνος που έδωσε το παρόν από την διοίκηση του ΟΦΗ στην προπόνηση της Πέμπτης, την τελευταία πριν τα Χριστούγεννα ήταν ο Αντώνης Κουτάντος ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους της διοίκησης καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές. 
Η ενημέρωση που έγινε στους παίκτες της Κρητικής ομάδας είναι ότι κάποια χρήματα θα μπουν στους προσωπικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές πλέον να περιμένουν από την διοίκηση να τηρήσει την δέσμευση της. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ προσπαθούν να εισπράξουν ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ από συγκεκριμένη τράπεζα αν και η πρώτη απόπειρα που έγινε την Τετάρτη το βράδυ έπεσε στο κενό.
Την Πέμπτη (23/12) θα γίνουν νέες προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν αυτά τα χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την καταβολή μέρους των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν την Δευτέρα το μεσημέρι στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πιερικό στο «Γεντί Κουλέ» στις 5 Ιανουαρίου. 
Διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη
Στο μεταξύ το οικονομικό που αποτελεί το μεγάλο αγκάθι για την Κρητική ομάδα είναι το κύριο θέμα που θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη που θα γίνει την Πέμπτη (23/12) το βράδυ.
Στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν νέες προτάσεις για την άμεση εξοικονόμηση χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου