Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννενα: Ενδιαφέρεται για έναν εκ των Λούσιο Φιλομένο και Θανάση Παπάζογλου


Ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μπορεί να τελειώσει αλλά στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να βολιδοσκοπούν την περίπτωση να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Παπάζογλου ή τον Φιλόμενο.

Οπως γίνεται γνωστό η ηπειρωτική ομάδα θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση. Οι σχέσεις με την ομάδα του Δικεφάλου είναι πολύ καλές και έτσι έχουν προσεγγίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσουν είτε τον Φιλόμενο , είτε τον Παπάζογλου.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι θετικοί για την περίπτωση του Παπάζογλου, αλλά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του θα πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος  ο παίκτης.

Πιθανότητες επίσης έχει και ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός του ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ίσως ο Στεφάν Ντεμόλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον έμπειρο επιθετικό.

Θυμίζουμε πως ο Φιλομένο δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και θεωρείται απίθανο να ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μάλιστα οι Ηπειρώτες είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση απόκτησής του από τον Γενάρη. Οι καλές σχέσεις του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένες και μένει να δούμε αν ο Φιλομένο θέλει να αποχωρήσει από την Σούπερ Λίγκα για μια ομάδα της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου