Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άδικη ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος


Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε σήμερα το απόγευμα το Κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 1-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να γνώρισε την ήττα, ωστόσο η εμφάνιση του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού στάθηκε επάξια σε μια έδρα που ήταν κατάμεστη. Μάλιστα η ομάδα του ΠΑΟΚ σε αρκετά σημεία του αγώνα στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση με την απόδοση που πραγματοποίησαν. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που η εστία του Χαλκιά απειλήθηκε.
Στο παιχνίδι τώρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 3΄ όταν ο Βάντερσον γύρισε την μπάλα στον Σικαλιά και ο τελευταίος δεν κατάφερε να διώξει με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ δεν αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο τέρμα. Αντίθετα βγήκε μπροστά πίεσε και στο 33΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Μπακαγιόκο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 42΄ όμως ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν από συνδυασμό των παικτών του, ο Αθανασιάδης με πλασέ έγραψε το 2-0.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε για πολύ μεγάλο μέρος να έχει και την κατοχή της μπάλας, ενώ στο 53΄ μείωσε στο σκορ με πλασέ του Μπακαγιόκο. Όσο πέρναγε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν την απόδοση τους και πίεζαν αρκετά τον αντίπαλο τους αλλά τελικά το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έστελνε σε επαναληπτικό δεν ήρθε. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Βοσκάκης (Σ.Δ Ρεθύμνου).
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος):Χαλκιάς, Μπουσαιντί (18΄ Σαβίνι), Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (76΄ Φιλομένο), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιερίνια, Σακελλαρίου, Αθανασιάδης, Κριστιάνο (46΄ Ελ Ζαρ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Ντε Βινσέντι (71΄ Βαγγελής), Κυριάκος (70΄ Ανδράλας), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο, Σιαλμάς (61΄ Τζάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου