Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Τελειώνει» ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ


Ωρες μετράει στον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος!
Στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση για την πορεία της ομάδας, που έχει μόλις μία νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αλλά και για τις κινήσεις του "μουστάκια" από τον πάγκο.
Η επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.
Ο έμπειρος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, στάθηκε στις στημένες φάσεις, από τις οποίες η ομάδα του δέχθηκε και τα δύο γκολ. «Είχαμε συζητήσει με τους παίκτες για το θέμα αυτό και την προσοχή που έπρεπε να επιδείξουν στα στημένα, όμως δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε με δύο γκολ που προήλθαν από τέτοιες φάσεις. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.
Ο Αρης Γαλανόπουλος, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, σημείωσε: «Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που δεν μας επέτρεψε να παίξουμε με την μπάλα κάτω, αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Καραγιάννης: «Εχει δρόμο ακόμα»

Από την άλλη πλευρά, ο Βάιος Καραγιάννης επεσήμανε: «Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, ιστορική και ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και χρειαζόμαστε βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Τους παίκτες της ομάδας της Καρδίτσας εκπροσώπησε ο Γιώργος Μελαμπιανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη "σπουδαία, την οποία θα πανηγυρίσουμε μέχρι το βράδυ, αλλά από αύριο (σ.σ. σήμερα) χρειάζεται δουλειά, διότι είμαστε σε άσχημη βαθμολογική θέση» είπε χαρακτηριστικά.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου