Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πιερικό


Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πιερικό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής, ενώ προς το τέλος της προπόνησης οι παίκτες έπαιξαν και δίτερμα.
Η προετοιμασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Στεφάν Ντεμόλ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή.
Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Τάσος Κυριάκος, που από το ματς ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα αντιπάλου και σε μια προπόνηση επιδεινώθηκε η κατάσταση, με συνέπεια να κάνει ατομική προπόνηση τις τελευταίες μέρες. Δεν φαίνεται κάτι το σοβαρό και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κατερίνη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει οδικώς το μεσημέρι με προορισμό την Κατερίνη.

Με απουσίες ο Πιερικός
Μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για τον Πιερικό, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Πέντα, που θα μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες λόγω θλάσης στον δικέφαλο και τον τιμωρημένο Κοντέονα. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μιλόσκοβιτς και Πέτρου που εξέτισαν τις ποινές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου