Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ρουτζιέρης: "Δεν υπάρχει φόβος"


Στον Διαγόρα σέβονται τον ΟΦΗ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβούνται, σύμφωνα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη. Επιστρέφει ο Μαρσέλο Γκούτμαν.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Το ματς είναι αρκετά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες με τους "κυανέρυθρους" να θέλουν το "τρίποντο" για να μείνουν σε τροχιά απευθείας ανόδου στην Superleague.
Μάλιστα, ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης σε δηλώσεις του ανέφερε, πως η ομάδα του σέβεται τον ΟΦΗ και την ιστορία του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβάται.

"Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μας. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ιστορία στην Superleague αλλά και στο παρόν της είναι ενισχυμένη σημαντικά μεταγραφικά και φυσικά έχει στόχους, θέλοντας να ανεβεί στην Κατηγορία. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει φόβος.

Δουλεύουμε πολύ και κοιτάμε πώς θα παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς του αγώνα που θα μας είναι πολύ χρήσιμοι. Έχουμε δυο μέρες μέχρι το ματς αυτό και θα κοιτάξουμε να προετοιμασθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να ικανοποιήσουμε με την εικόνα μας, τον κόσμο που θα έρθει να μας δει στο γήπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "γηραιού".

Στα αγωνιστικά, ο Πέτρος Ρουτζιέρης, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, δεν θα έχει στην διάθεσή του,  τους Γιώργο Πουλόπουλο και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μαρτσέλο Γκούτμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου