Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Επικίνδυνες αποστολές» για ΠΑΣ και Παναιτωλικό


Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Football League για τους πρωτοπόρους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να περάσει αλώβητος από την Κατερίνη απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο -ειδικά εντός έδρας- Πιερικό, προκειμένου να διατηρήσει ή ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά των επτά βαθμών που τον χωρίζουν από τη δεύτερη θέση.

Από τη μεριά του ο Παναιτωλικός ελπίζει σε στραβοπάτημα του «Άγιαξ» στην Πιερία και παράλληλα σε νίκη στη Φυλή επί του Θρασύβουλου, ο οποίος θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να πάρει τη βαθμολογική «ανάσα» που τόσο χρειάζεται.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με δύο αναμετρήσεις. Στον Εύοσμο, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται με τον κόσμο στο πλευρό του τη Βέροια, ενώ στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Εθνικό Αστέρα και βλέπει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει σε πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Την Κυριακή, πέραν των αναμετρήσεων των δύο πρωτοπόρων, το «μενού» περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά ματς, μεταξύ των οποίων αυτό του Ιωνικού με τον Πανθρακικό στη Νεάπολη. Την ίδια ώρα στη Βοιωτία, η Δόξα Δράμας δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον γηπεδούχο Λεβαδειακό, ενώ στην Ηλιούπολη η ομώνυμη ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ελληνικού, όπου ο Εθνικός θα προσπαθήσει να συνεχίσει το επιτυχημένο του σερί κόντρα στην Καλλιθέα, ενώ τέλος στη Ρόδο ο Διαγόρας φιλοξενεί τον ΟΦΗ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.


Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου (15.00)

Αγροτικός Αστέρας – Βέροια (ΕΤ-3)
Τρίκαλα – Εθνικός Αστέρας

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου (15.00)

Θρασύβουλος – Παναιτωλικός
Πιερικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
Ηλιούπολη – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ιωνικός – Πανθρακικός

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου

Διαγόρας – ΟΦΗ (18.00, ΕΤ-3)
Εθνικός – Καλλιθέα (19.00 CONN-X)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου