Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Περνάει στην αντεπίθεση ο ΟΦΗ


Για "ηθικό ξεπεσμό που επέλεξε ο ΠΑΣ Γιάννενα" κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ μην αφήνοντας αναπάντητα όλα όσα καταγγέλλονται από την Ηπειρωτική ΠΑΕ.
Ο ΟΦΗ δεν άργησε να αντιδράσει απέναντι σε όσα καταμαρτυρούσε ο ΠΑΣ Γιάννενα με τις ανακοινώσεις που είχαν την απαίτηση για άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Πολυχρόνη Βεζυρίδη.
Με μια ανακοίνωση που αναδεικνύει, σε μείζον θέμα την επίθεση που δέχτηκε ο Βεζυρίδης, από την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα ενώ αφήνει "ανοικτό παράθυρο" για μετέπειτα δικαστικές ενέργειες.
                         
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με λύπη παρακολουθούμε τον ηθικό ξεπεσμό που επέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ως υπερασπιστική γραμμή ενόψει της εκδίκασης της έφεσης για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα στα Γιάννενα.
Με την κατ' εξακολούθηση, χυδαία και συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία έχουν επιδοθεί ενάντια στην ΠΑΕ ΟΦΗ και του ποδοσφαιριστή μας  Πολυχρόνη Βεζυρίδη, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια.
Θράσος που καλλιεργείται συστηματικά από την ανοχή όλων που ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο στα κραυγαλέα και ατιμώρητα φαινόμενα βίας, θράσος τόσο απροκάλυπτο, που απαιτείται από το θύμα να απολογηθεί στον θύτη!
Η ΠΑΕ ΟΦΗ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της έναντι τέτοιων συμπεριφορών απέναντί της και αναμένει από την ΕΠΟ την αυτονόητη πράξη: την προστασία του αθλήματος από τέτοιες συμπεριφορές.
Αναμένει επίσης από τον ΠΣΑΠ , του οποίου ένα μέλος που έπεσε κρούσμα βίας βάλλεται συνεχώς, να λάβει επιτέλους θέση για τα όσα αναίσχυντα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα επί της σκηνής του θεάτρου του παραλόγου.


Κανονικά προπονήθηκε ο Τάντιτς, το Σάββατο θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Μπερτίν.

 Ο Σέρβος μέσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, όπως αναμενόταν, θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Παρ' όλα αυτά η αποχή του από τις προπονήσεις διάρκειας μιας εβδομάδας αναμένεται να του στερήσει την συμμετοχή από το αρχικό σχήμα του ντέρμπι.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Σαΐμπου Γιακούμπου ενώ στο δεξί άκρο της επίθεσης θα πάει ο Φώτης Παπουλής που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ανέστη Αγρίτη. Αλλαγές αναμένονται στο κέντρο της άμυνας αφού ούτε ο Μπερτίν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
Ο Αϊτινός αμυντικός επιστρέφει στην Κρήτη το Σάββατο και όπως είναι φυσιολογικό θα τεθεί στην διάθεση του Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Διαγόρα έχοντας πραγματοποιήσει μόλις μια προπόνηση.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας είναι ο Γεωργίου ενώ αναμένεται να διατηρήσει φανέλα βασικού ο Λάζαρος Χαριτωνίδης μετά και την εμφάνιση του κόντρα στον Ιωνικό.
Από εκεί και πέρα επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς - δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ρούσεφ όπως και του Καμπάνταη ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Πίτσο, Γαλανόπουλο.
"Ανοικτή" είναι μια θέση στην μεσαία γραμμή αν και έχει προβάδισμα να παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Κατσικογιάννης λόγω της πολύ καλής παρουσίας που είχε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου