Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πανέτοιμος ο ΑΟΤ – Με απουσίες στα Τρίκαλα ο Εθνικός Αστέρας


Πανέτοιμος είναι ο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μια προπόνηση με τον Γιώργο Βαζάκα να μην έχει στην διάθεση του για το ματς τους τραυματίες Τελκίνσκι και Ριζογιάννη και τον τιμωρημένο Γιώτα.
Έτσι στην αποστολή του ΑΟΤ βρίσκονται οι: Τόλιος, Πουρής, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπουκουβάλας, Ιακωβάκης, Γεωργίου, Μπαλού, Σαββίδης, Κόρμπος, Μίνγκας, Μανουσάκης, Μπακομήτρος, Στεπάνοβιτς, Ένοκ, Κοντογουλίδης και Ουέλινγκτον.

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Εθνικός Αστέρας στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ, καθώς ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Χωριανόπουλο και Λουάμο. Στην αποστολή ο Άντονι.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί το Σάββατο ο Εθνικός Αστέρας στα Τρίκαλα στην αναμέτρηση με τον τοπικό ΑΟΤ για την 22η αγωνιστική της Football League.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Καισαριανιώτικης ομάδας Νίκος παντέλης απέκλεισε από την αποστολή τους Χωριανόπουλο και Λουάμο, που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.
Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τελικά ο Άντονι, που συμπλήρωσε και αυτός επτά κίτρινες κάρτες, αλλά δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, μπορεί να μην φανέρωσε τις προθέσεις του, όλα όμως δείχνουν ότι θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.  Άλλωστε θα έχει και πάλι στην διάθεση του, τον Τραορέ, που εξέτισε την ποινή του.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκίτκος, Κοτταράς, Παντίδος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Φραγκής, Τσιώλης, Σκάρος, Σανόκο, Άντονι, Διαμάντης, Φραντζεσκί, Χανιώτης, Παπαζούδης, Βάσι, Μπενίσκος και Αργυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου