Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  Γύρος: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΟΦΗ   0-1
* Η ισοπαλία απουσιάζει από τους πέντε αγώνες του ΟΦΗ με τον Θρασύβουλο.

ΟΦΗ: Οι δύο τελευταίες ισοπαλίες απέναντι στα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό άφησαν πίσω τους Κρητικούς σε ό,τι αφορά την υπόθεση – απευθείας άνοδος. Η διαφορά των οκτώ πόντων από τη 2η θέση δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και οι «μελανόλευκοι» το πρώτο που πρέπει να κάνουν είναι να μην στραβοπατήσουν ξανά στο γήπεδό τους. Εξάλλου, πιθανή απώλεια βαθμών απέναντι στον Θρασύβουλο θα είναι καταστροφική.
Η ομάδα του Ηρακλείου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Βοιωτούς, έφερε το ματς στα ίσα στην επόμενη επίθεση, με τον τεχνικό Νίκο Αναστόπουλο να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες ο πόντος θα ήταν θετικός, όμως αυτή τη φορά ο ΟΦΗ ήθελε μόνο νίκη για να διατηρηθεί κοντά στον Παναιτωλικό και δεν το πέτυχε.
Ο τεχνικός των Κρητικών ζήτησε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του και τους υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα της Φυλής. Ο ΟΦΗ ποντάρει πολλά στη βοήθεια των οπαδών που θα δώσουν δυναμικό παρών, όμως παράλληλα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον μπακ Πίτσο (17 συμ.), τον χαφ Κάλαϊτζιτς (21/1) και τον επιθετικό Γιακούμπου (22/4) που είναι τιμωρημένοι.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτέν – Κατσικογιάννης, Βερόν, Ρούσεφ – Αγρίτης, Παπουλής, Καμπάνταης.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Αλμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και σημαντικό βήμα ακόμα και για την άνετη σωτηρία έκαναν οι «πράσινοι» την περασμένη εβδομάδα με τη νίκη σε βάρος του Εθνικού Αστέρα. Η ομάδα της Φυλής μετρούσε έξι σερί νίκες, όμως κατάφερε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να δείξει ότι έχει τη δύναμη να αντιδράσει.
Στον αγώνα με τους Καισαριανιώτες οι ποδοσφαιριστές του Ακη Μάντζιου έδειξαν περισσότερο αποφασισμένοι για το τρίποντο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Αναγνωρίζουν ότι στο Ηράκλειο θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν τουλάχιστον για την ισοπαλία σε μία από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος.
Τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Κολοτούρος (21 συμ.) και ο επιθετικός Κατσίκης (21/4) και τραυματίες ο χαφ Μουστόγιαννης (20/3), ο αμυντικός Παπαθανασίου (5 συμ.) και ο μπακ Βαλεριάνος (15 συμ.). Εκτός αποστολής έμεινε και ο μέσος Παπαζούδης (11/1).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Σιδεράκης – Μίχος, Κακαράς, Ζώνας, Καρράς – Πρίπου, Παληγεώργος, Λανγκλέ, Σταμόγιαννος, Νικλητσιώτης – Ζαχαρόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν βρίσκουν απέναντί τους ομάδες που κλείνονται. Το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με τον Θρασύβουλο. Οι «πράσινοι» είναι ελλιπείς, γι’ αυτό θα παίξουν με ενισχυμένο κέντρο για να κλέψουν τουλάχιστον τον βαθμό. Φαβορί, βέβαια, είναι ο ΟΦΗ, αλλά με αμφιβολίες, αν υπολογιστούν οι «κηδείες» που έχει κάνει εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου