Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αλλαγή δεδομένων στην Football League!


Μέχρι τώρα όλοι στην Β' Εθνική ή  Football League όπως λέγεται πλέον, γνωρίζαμε πως οι δύο πρώτοι θα βρεθούν απευθείας στην μεγάλη κατηγορία και οι θέσεις 3 ως 6 οδηγούν στα πλέι οφ. Τελευταία όμως η πιάτσα βουίζει πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και το sday σας μεταφέρει τα όσα ακούγονται και σε μεγάλο βαθμό φαίνεται πως έχουν βάση.

Σύμφωνα με αυτά ορισμένες ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εξάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ορατό το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ και ο Διαγόρας να μην καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Κυρίως εκείνα τα έγγραφα που αφορούν την οικονομική τους κατάσταση.

Αυτό έχει ενεργοποιήσει όλους τους άλλους συλλόγους που ακολουθούν στην κατάταξη  και μάλιστα αυτή τη στιγμή στην κατηγορία υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως αν όχι ο 8ος, τουλάχιστον ο 7ος της κανονικής διάρκειας θα μπει στα μπαράζ ανόδου. Μάλιστα η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εφόσον τελικά ισχύσει αυτό και οι σχετικές πληροφορίες επιβεβαιωθούν γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μέχρι το φινάλε θα πέσουν κορμιά. Ας μην ξεχνάμε πως μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου η 7η Δόξα έχει μόλις τέσσερις βαθμούς διαφορά από την 8η Ηλιούπολη (35 έναντι 31), που με την σειρά της έχει μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από την 14η Βέροια (31 έναντι 28). Καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν τελικά ο 8ος μπει στα πλέι οφ.

sday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου