Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος  Γύρος: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    1-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την Καρδίτσα και στο Αγρίνιο βλέπουν ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια η νίκη θα φέρει διπλό κέρδος. Οι «κυανοκίτρινοι» όχι μόνο θα κάνουν άλμα για την απευθείας άνοδο, αλλά θα πλησιάσουν τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα στους τρεις βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.
Τα «καναρίνια» μετά την ισοπαλία με τους Γιαννιώτες έκαναν αποφασιστικό βήμα ανόδου φεύγοντας με το τρίποντο από τη Δράμα. Έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι αντιδρούν θετικά έπειτα από στραβοπατήματα και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να στραβοπατήσουν στο γήπεδό τους και να πετάξουν στα σκουπίδια το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας. Εξάλλου, το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο για μία ακόμα φορά από τους οπαδούς.
Ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον μέσο Ρότσα (20 συμ.) και τον χαφ Τζόνσον (2 συμ.) που απουσίαζαν από τη Δράμα. Αντίθετα, τραυματίας είναι ο στόπερ Κούσας (17/3), ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο επιθετικός Καούνος (16/5) ο οποίος μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας εξαφανίστηκε από το βασικό σχήμα…
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Εντζενγκουέλε, Αναστασιάδης – Μουμίν, Δέντσας – Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης – Γκούρμα.
ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι η «βασίλισσα του βορρά» στο Αγρίνιο. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την πιο βαριά ήττα του πρωταθλήματος και σα να μην έφτανε αυτό ταξίδεψαν αποδεκατισμένοι για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα η Βέροια είχε την ευκαιρία να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό, αφού οι γηπεδούχοι έπαιζαν κεκλεισμένων των θυρών. Αντί αυτού, όμως διασύρθηκαν με 5-0 και οι ποδοσφαιριστές την επόμενη μέρα ζήτησαν συγγνώμη από τους οπαδούς και υποσχέθηκαν ότι δεν θα δείξουν ξανά στο μέλλον τόσο άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο.
Η ομάδα της Ημαθίας απέχει μόλις έναν πόντο από τα πλέι άουτ και γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της αν θέλει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία στο Αγρίνιο. Ο τεχνικός Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος θα βρει αντίπαλο τον Μπάμπη Τεννέ, του οποίου υπήρξε συνεργάτης στην Κέρκυρα, δεν υπολογίζει επτά ποδοσφαιριστές στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς. Στο απουσιολόγιό του βρίσκονται ο αμυντικός Καλί (19/2), οι μέσοι Καππίας (16/1), Καλτσάς (17/3), Μιχαλόπουλος (11 συμ.), Τζημογιάννης (3 συμ.) και οι επιθετικοί Σαϊτιώτης (22/7), Μπαργκάν (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Καντιμοίρης – Παγώνης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Σαμαράς – Τσιάτσιος, Καλογέρης – Γεωργιάδης, Μπλαζέφσκι, Λαναρής – Κουτσοσπύρος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα τα δεδομένα είναι σε βάρος της Βέροιας. Με πεσμένο ηθικό και πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα δοκιμαστούν για δεύτερο σερί ματς σε μία καυτή έδρα. Ο Παναιτωλικός είναι ανεβασμένος έπειτα από τη νίκη στη Δράμα και βλέπει ότι έχει μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει τον πρωτοπόρο στους τρεις βαθμούς. Όλα δείχνουν άνετη επικράτηση των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου