Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος   Γύρος: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   0-0
* Αήττητος στα επτά τελευταία ματς με τη Δόξα είναι ο Εθνικός Αστέρας (5-2-0).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Το αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών θέλουν να σπάσουν οι Καισαριανιώτες για να ξεφύγουν από τις θέσεις των μπαράζ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Φυλή και μόνο αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους θα μπορούν να νιώθουν πιο ασφαλείς.
Απέναντι στον Θρασύβουλο ο Εθνικός Αστέρας πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση και έφυγε ηττημένος με το «καθαρό» 2-0. Υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τον προπονητή Νίκο Παντέλη να αποτελεί παρελθόν, όμως η διοίκηση τον στήριξε και τα διέψευσε. Ετσι, η ομάδα της Καισαριανής προχωρά ενωμένη και με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες. Στο γήπεδό της, άλλωστε, έχει χάσει μόνο από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία είναι πολλά. Απόντες λόγω τιμωρίας θα είναι ο αμυντικός Καρατζάς (24 συμ.), ο φορ Χανιώτης (5/2) και ο τραυματίας επιθετικός Αντονι (18 συμ.). Ξένο σώμα θεωρείται ο μεσοεπιθετικός Βάσι (13 συμ.). Επιστρέφουν από τιμωρία οι μέσοι Φραντζεσκί (20/3), Διαμάντης (22/5).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Κοτταράς – Φραγκής, Παριανός, Τραορέ, Χωριανόπουλος – Σκάρος, Σανόκο, Λουάμο, Διαμάντης, Φραντζεσκί – Μπενίσκος.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Οι «μαυραετοί» βλέπουν το τρένο των πλέι οφ να απομακρύνεται. Η διαφορά από την 6η θέση είναι στους έξι βαθμούς, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, όμως για να ανανεωθούν θα πρέπει να πάρουν το τρίποντο σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Δράμας έπειτα από την πρώτη ήττα που γνώρισε στο γήπεδό της από τον Παναιτωλικό είναι υποχρεωμένη να κατακτήσει αλλού το τρίποντο. Στο λεκανοπέδιο, βέβαια, έχει αρνητική παράδοση και η μόνη φετινή της νίκη ήταν κόντρα στην ουραγό Καλλιθέα. Θα παίξει, λοιπόν, επιθετικά για να διατηρηθεί ζωντανή στο κυνήγι της 6άδας.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο επιθετικό Χλωρό (22/3). Εκτός αποστολής έμεινε και ο μέσος Χατζηπαντελίδης (19/3) παρότι αποθεραπεύτηκε. Επιστρέφουν ο αμυντικός Καρακώστας (16/3) και ο χαφ Μπαξεβανίδης (7 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τοπαλίδης – Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Βέρτζος – Λίμα, Σιάκκας – Αλεξάνδροβιτς, Μοσχάκης, Γκονζάλες – Μαρκόφσκι.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Εθνικός Αστέρας δύσκολα θα δείξει το ίδιο πρόσωπο με αυτό της Φυλής. Είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του και αν υπολογίσει κανείς ότι η Δόξα Δράμας σπάνια κερδίζει στο λεκανοπέδιο, η επικράτηση του Εθνικού είναι πιθανότερη. Βαθμολογικά, εξάλλου, το επιπλέον κίνητρο το έχουν οι γηπεδούχοι, αφού οι «μαυραετοί» γνωρίζουν ότι δύσκολα θα προλάβουν την εξάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου