Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πέφτουν κορμιά στην Κατερίνη...

Η Δίοξα Δράμας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Χατζηπαντελίδη 
(αριστερά με τον Τσεμπερίδη του Εθνικού) κόντρα στον Πιερικό

Τέσσερις... στροφές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον τα λάθη απαγορεύονται για όλες τις ομάδες που εξακολουθούν να έχουν στόχους.

Σ' αυτό το γκρουπ ανήκουν τόσο ο Πιερικός όσο και η Δόξα Δράμας, αφού οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να «κλειδώσουν» την απευθείας παραμονή τους στην κατηγορία και οι δε φιλοξενούμενοι να προλάβουν το «τρένο» των πλέι οφ ανόδου. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σήμερα στην Κατερίνη θα... πέσουν κορμιά, με τους δύο «μονομάχους» να θέλουν σαν τρελοί τους βαθμούς της νίκης.

Επί των αγωνιστικών, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σούλης Παπαδόπουλος, δεν έχει στη διάθεσή του τον στόπερ Κοντέων που είναι τιμωρημένος, τον μπακ Γουσούλη που παραμένει τραυματίας, ενώ επιστρέφει ο μέσος Χατζής, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει ξανά τον τιμωρημένο μεσοεπιθετικό Χατζηπαντελίδη, γυρίζει όμως ο Μαραγκός που εξέτισε.

Εν τω μεταξύ, χθες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Δόξας έδωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα των «μαυραετών»: «Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να μας συμπαρασταθεί. Θα αποτελεί ύβρη για την ιστορία του συλλόγου να μην έχει γήπεδο στην περίπτωση που ανέβει στη Super League. Η Δόξα είναι ένας σύλλογος που ενώνει όλους τους Δραμινούς. Δεν είναι χόμπι ή καριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου