Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΟΦΗ: Λιγοστεύουν οι πιθανότητες


Πρόβλημα και με Γεωργίου

O Γ.Γεωργίου προστέθηκε στην μακρά λίστα των προβλημάτων του ΟΦΗ για το ματς της Ηλιούπολης καθώς δεν προπονήθηκε σήμερα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.
Ένας ακόμα «πονοκέφαλος» προστέθηκε για τον Νίκο Αναστόπουλο καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τον Γιώργο Γεωργίου να μην προπονείται σήμερα και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Η εικόνα του ΟΦΗ από την έλευση του Γεωργίου είναι εμφανώς αλλαγμένη και έτσι τυχόν απουσία του στην αναμέτρηση της Κυριακής στην Ηλιούπολη είναι μια σημαντική απώλεια.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Γιακούμπου, Μπουλούτ, Κιάσσος, Καμπάνταης όπως και ο τιμωρημένος Φώτης Παπουλής οπότε γίνεται κατανοητό ότι ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και υπάρχουν προβλήματα στις τάξεις της ομάδας το κλίμα παραμένει εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Κυριακή.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστόπουλου για την 11αδα, υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα αφορά την τετράδα στην άμυνα λόγω της  αμφίβολης συμμετοχής του Γεωργίου και το άλλο στην μεσαία γραμμή. Αν ο Γεωργίου αγωνιστεί, τότε υπάρχει δίλημμα για τους ακραίους μπακ και ποιος εκ των Μπούρμπου, Πίτσου θα αγωνιστεί. Στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Γεωργίου, τότε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ θα αποτελέσουν οι Μπερτίν – Πίτσος και στα άκρα οι Μπούρμπος – Γαλανόπουλος.

Σε ότι έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή, δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Κάλαϊτζιτς, Βερόν ενώ παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Κατσικογιάννη και τον Ζορμπά. Τέλος, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη στην επίθεση εκεί όπου θα αγωνιστούν οι Βλόνταρτσικ, Αγρίτης και Τάντιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου