Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τώρα παίρνει φωτιά η Football league!



Η απόφαση της ΕΠΟ να δώσε το δικαίωμα να ανέβει μια ακόμα ομάδα από την Football League σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκας βάζει και πάλι φωτιά στο πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αντιμετωπίζουν Θρασύβουλο και Ιωνικό αντίστοιχα, ενώ ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην Ηλιούπολη.

Η αγώνες της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/4

Πιερικός – Δόξα Δράμας 15:00

Δυο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο κοντράρονται στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προέρχεται από την νίκη της τελευταίας στιγμής με τον Θρασύβουλο, και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η Δόξα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από 4αρα επί του Αγροτικού Αστέρα.

Κυριακή 17/4

Διαγόρας – Καλλιθέα 16:00

Στη Ρόδο Διαγόρας και Καλλιθέα συγκρούονται με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Οι Ροδίτες μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ οι Αθηναίοι θέλουν να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι.

Ηλιούπολη – ΟΦΗ

Οι Κρητικοί μετά την αγχωτική νίκη επί του Εθνικού θέλουν και πάλι θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ηλιούπολη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν θέλει να μείνει μακριά από τον δεύτερο Παναιτωλικό. Από την άλλη πλευρά η Ηλιούπολη έχει ξεφύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, αλλά θέλει να σιγουρευτεί πως δεν θα μπλέξει.

Τρίκαλα – Αναγέννηση Καρδίτσας

Τα φορμαρισμένα Τρίκαλα υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία είναι καταδικασμένη. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα προέρχεται από την ήττα της τελευταίας στιγμής με την Βέροια, ενώ η Καρδίτσα από την σπουδαία νίκη επί του Διαγόρα.

Αγροτικός Αστ. – Εθνικός Αστ.

Οι δύο Αστέρες αγωνίζονται στο Εύοσμο με τον ίδιο στόχο. Την αποφυγή των πλέι άουτ. Ο Βασίλης Αντωνιάδης θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων» και δεν έχει απουσίες. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους Σανόκο, Παπαζούδη και τους τιμωρημένο Φραντζεσκί.

Λεβαδειακός – Βέροια

Ο Λεβαδειακός μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Βέροια, η οποία έκανε την ανατροπή της τελευταίας ανατροπής κόντρα στα Τρίκαλα. Για τους «πράσινους» εκτός θα είναι ο Ναπολεόνι, ενώ για τους φιλοξενούμενοιυς δεν παίζουν οι Καλί, Αουρέλιο, Μπάρμπας και Μπαργκάν.

ΠΑΣ Γιάννινα - Θρασύβουλος

Οι Ηπειρώτες με τον αέρα της πρώτης θέσης υποδέχονται στον Θρασύβουλο. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και προέρχεται από τη νίκη με τον Λεβαδειακό. Εκτός θα είναι οι Πάντος, Μχαήλ, Στάθης, Βάντερσον. Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος μετά απο ήττα από τον Πιερικό και με πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα.

Δευτέρα 18/4

Παναιτωλικός – Ιωνικός 16:00

Ο Παναιτωλικός μετά τη νέα γκέλα με τον Πανθρακικό, έχει δώσει δικαιώματα να ελπίζουν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτόν στη βαθμολογία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον ταλαιπωρημένο Ιωνικό. Εκτός θα είναι οι Καούνος και Μουμίν. Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα.

Εθνικός – Πανθρακικός 18:00

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής γίνεται στο Ελληνικό ανάμεσα στον Εθνικό και τον Πανθρακικό. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι οι Παστός και Φαρινόλα, ενώ για τους παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής εκτός θα είναι οι Ρομπέρ και Λιαπάκης.

Η επόμενη (32η) αγωνιστική:

Εθνικός – Παναιτωλικός
Ιωνικός – Διαγόρας
Πανθρακικός – Ηλιούπολη
Καλλιθέα – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός
Εθνικός Αστέρας – Πιερικός
Βέροια – Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου