Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΣ: Και τυπικά τέλος οι Βαρτζιώτης και Κουβεντάρης


Τη λύση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Παύλο Βαρτζιώτη και τον τερματοφύλακα Αθανάσιο Κουβεντάρη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διοίκηση προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στις υπόθέσεις των υπολοίπων παικτών που δεν υπολογίζει ο Βέλγος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Παύλο Βαρτζιώτη και Αθανάσιο Κουβεντάρη. Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα τους εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας".

Τέλος οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα- Επιστροφή την 1η Ιουλίου - Το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν το πρωί στην ομάδα και πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ελεύθερο να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η ανάγκη για ξεκούραση είναι απαραίτηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ύστερα από μια πολύ δύσκολη και κοπιαστική χρονιά, όπου ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία επιτεύχθηκε.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο τα είπαν για τελευταία φορά στο ΠΕΑΚΙ και έδωσαν ραντεβού και πάλι την Παρασκευή 1η Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου βρίσκει την ομάδα και πάλι στα σαλόνια της Super League.

Στο Ελατοχώρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Από εκεί και πέρα από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα θα γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει στα Ιωάννινα στις 21 Ιουλίου όπου και θα κάτσει για κάποιες ημέρες. Μάλιστα στις 23 Ιουλίου πιθανόν να γίνει και κάποιο φιλικό στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον ΠΑΣ Γιάννινα της νέας περιόδου.

Στο Ζέεφελντ για φιλικά παιχνίδα

Στις 24 Ιουλίου η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου εκεί και θα πραγματοποιήσει μια σειρά φιλικών παιχνιδιών με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο "Αγιαξ" της Ηπείρου θα κάτσει στην Αυστρία μέχρι και τις 5 Αυγούστου, ενώ την επόμενη ημέρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και η προετοιμασία θα μπει στην τελική ευθεία εν όψει της έναρξης της Super League στα τέλη του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου