Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΣ: «Βλέπουν» Καστελιόνε, Ντονίνγκεζ


Μετά την φιέστα του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη, η ώρα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έφτασε στα Γιάννινα προκειμένου να σταθεί όσο πιο ορθά γίνεται στα σαλόνια της Super League.

O Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε (19/5) με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους ενημέρωσε για τις προθέσεις του και το επόμενο διάστημα, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Βαγγέλη Αγγελή, θα μεταβεί στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει δυο μεταγραφές.

Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι ανήκουν στην Όλ Μπόις και αποτελούν το κεντρικό δίδυμο του συλλόγου. Ο λόγος για τον γνώριμό μας από το πέρασμά του στον Πανιώνιο Κάρλος Καστελιόνε καθώς και τον 32χρονο Εντουάρντο Ντομίνγκεζ.

Η διοίκηση του ΠΑΣ έχει καταλήξει στην πρόταση που θα καταθέσει στους δύο ποδοσφαιριστές και στην περίπτωση που πάρει θετικά κελεύσματα, τότε στα τέλη του μηνός, Χριστοβασίλης και Αγγελής αναμένεται να ταξιδέψουν στο Μπουένος Άιρες για να ολοκληρώσουν τις δύο πρώτες μεταγραφές.

Η Ολ Μπόις στα τελευταία πέντε παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος θέλει τέσσερις βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν γίνει πράξη αυτό τότε οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα μπορούν να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Πρόταση για Μαραμά

 
Για την απόκτηση του Άλμπερτ Μαραμά από την Ηλιούπολη ενδιαφέρεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, άνθρωπος της διοίκησης των Ηπειρωτών, είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της Αθηναϊκής ομάδας, προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις για την παραχώρηση του Ισπανού πορτιέρο.

Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλό και αναμένεται να γίνει μία ακόμα επαφή μέσα στις επόμενες μέρες. Μάλιστα, οι διοικούντες την Ηλιούπολη εμφανίζονται θετικοί στην πώληση του 28χρονου άσου.

On sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου