Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Την Πέμπτη οι αποφάσεις για ΟΦΗ και Τρίκαλα!


Εσπευσμένα θα πραγματοποιηθούν οι εκδικάσεις του ΑΟ Τρίκαλα και του ΟΦΗ καθώς στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν βγαίνουν οι μέρες για την έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος της Football League.

Την Πέμπτη στις 15:00 θα εξεταστούν οι υπόθεσεις της αδειοδότησης των δύο ομάδων από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν ένσταση κατά της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής και ελπίζουν πως το εν λόγω όργανο θα αποφανθεί πως οι προσφυγές δεν επηρεάζουν την αδειοδότηση τους.Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. είναι εννιαμελές.

Σε αυτό προτείνουν μέλη η Ε.Π.Ο., η Σούπερ Λίγκα, η Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Π.Σ.Α.Π. και η Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου.Επικεφαλής είναι ο πρόεδρος που είναι δικαστικός εν ενεργεία ή μη. Όταν υπάρχει διαφορά μεταξύ ομάδας και Ε.Π.Ο. και η ομάδα προσφεύγει σε αυτό, η συνεδρίαση γίνεται με τρία από τα μέλη. Το ένα είναι πάλι ο πρόεδρος, ο δικαστικός που είναι ο κ.κ.Μενέλαος Πινάκουλας. Από τα άλλα δύο μέλη, ένα προτείνει η ομάδα που έχει τη διαφορά με την Ε.Π.Ο. και το άλλο το προτείνει η Ε.Π.Ο.

Αναλόγως με την απόφαση ένα από τα δύο αντίδικα μέρη έχει δικαίωμα έφεσης και μπορεί να πάει στο Εφετείο που είναι επίσης τριμελές και εκεί πρόεδρος είναι ο κ.κ.Βασίλης Ανδρόνικος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου