Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Στο «περίμενε» έχουν τον ΠΑΣ Σιαλμάς και «Μπάκα»


«Σκληρό παζάρι» μέχρι να πουν το «ναι» θα γίνει με τους δύο εναπομείναντες επιθετικούς του ΠΑΣ Γιάννινα, Σιαλμά και Μπακαγιόκο. Ο Σιαλμάς έχει πρόταση από κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες με τις φήμες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Άρη, ενώ ο Μπακαγιόκο θέλει σταθερά ένα υψηλό συμβόλαιο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, να του έχει κάνει πρόταση μείωσης αποδοχών (φημολογείται ποσοστό της τάξης του -35%), θεωρώντας ότι τα 280.000 που πήρε φέτος ήταν εξωπραγματικά για τη Β' Εθνική. Αν ο Ιβοριανός δεν βρει ομάδα με τα λεφτά που έπαιρνε φέτος στον ΠΑΣ, τότε θα αναγκαστεί να πει το «ναι» εντός των επόμενων 10 ημερών το πολύ, βάσει της διορίας που το δόθηκε χθες από τον κ. Χριστοβασίλη.

Στα μεταγραφικά, στην εφημερίδα ο ΠΑΣ Γιάννινα εξετάζει την περίπτωση Γάλλου αμυντικού χαφ από ομάδα Β' Εθνικής Γαλλίας, η οποία επίσης παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ίσως την προχωρήσουν αυτήν την περίπτωση η διοίκηση και ο προπονητής, αφού άνετα μπορεί να σταθεί ένας τέτοιος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης στη λίστα της ΠΑΕ βρίσκεται το όνομα του δεξιού χαφ του Διαγόρα Φώτη Γεωργίου. Παρά τις φήμες ότι ο ΠΑΣ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του, η υπόθεση αυτή βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό στάδιο, αλλά δεν αποκλείεται να του κατατεθεί επίσημη πρόταση, ανάλογα και με την πορεία κάποιων υποθέσεων που συζητάνε οι Χριστοβασίλης, Αγγελής και Ντεμόλ.

Όσον αφορά τον Μανουσάκη, μπορεί ο έμπειρος παίκτης των Τρικάλων να έχει ξανασυνεργαστεί στο Αιγάλεω με τον Ντεμόλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος είχε συνεργαστεί πριν από αρκετά χρόνια με τον Βέλγο είναι και μεταγραφικός στόχος.

Τέλος, ο κ. Ντεμόλ προγραμματίζει ταξίδι αρχικά στο Λονδίνο για να δει το Σάββατο τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, ενώ την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να μεταβεί στο Σάο Παόλο για να δει έναν νεαρό μέσο, ο οποίος του έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στα dvd που τον παρακολούθησε. Τη μεταγραφή αυτή φαίνεται ότι την παίρνει «πάνω του» ο Βέλγος, όπως είχε γίνει και με τον Κεϊτά.

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου