Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Φεύγουν από τον ΠΑΣ οι Μπακαγιόκο, Σιαλμάς;


Ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η παραμονή τωνΙμπραχίμα Μπακαγιόκο και Δημήτρη Σιαλμά και μάλιστα τους έχει ήδη γίνει πρόταση ανανέωσης.

Παρόλα αυτά οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας δύσκολα θα παραμείνουν, αφού έκαστοι έχουν δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από άλλους συλλόγους της Super League. Αυτομάτως ο Στεφάν Ντεμόλ καλείται να βρει δύο ισάξιους αντικαταστάτες για τη γραμμή κρούσης, με την ευρωπαϊκή αγορά να έχει την τιμητική της. 

Την ίδια στιγμή, ο Βέλγος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, ζητώντας από τη διοίκηση να παραμείνουν οι Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Ανδράλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τζάνης και ντε Βισέντι. Επίσης, πολύ κοντά στην παραμονή τους βρίσκονται και ο Φώτης Κηπουρός με τον Τάσο Κυριάκο, αφού έκαστοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Να σημειωθεί τέλος πως ιδιαίτερη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, έχουν ήδη φτάσει τα 1.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου