Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ακονίζουν... τα μαχαίρια τους


Το νόμισμα έχει δύο όψεις, στη ζωή τα πάνω έρχονται κάτω από το πουθενά και κάπως έτσι Λάρισα και Πανσερραϊκός βρίσκονται ύστερα από πολύ καιρό σε (ψυχολογική) κατάσταση αισιοδοξίας.

Οι απανωτές αποκαλύψεις στο μέγα σκάνδαλο των στημένων αγώνων έχει εγείρει θέμα πιθανού υποβιβασμού για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και τόσο οι «βυσσινί» όσο και τα «λιοντάρια» φέρονται αποφασισμένοι να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, έχει ήδη δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να μην επιτρέψει την επικύρωση της βαθμολογίας από τη Super League και την προσεχή Τρίτη ετοιμάζεται να δώσει βροντερό «παρών».

Ανάλογη άποψη έχει και το αφεντικό των Σερραίων. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει ήδη αρχίσει να διατρανώνει τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια και επίσης προετοιμάζει τις παρεμβάσεις του.

Πήδουλας για γυμναστής

Η παραπάνω ιστορία αναμενόμενα κερδίζει τη μερίδα του λέοντος στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων των δύο κλαμπ, ωστόσο ο προγραμματισμός αμφότερων προχωράει.

Μπορεί βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία των μεταγραφών να πάρει χρονική παράταση, καθώς διαφορετική θα είναι η ενίσχυση εν όψει παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οι κινήσεις δεν θα σταματήσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλία, η ΑΕΛ φέρεται να οδεύει προς συμφωνία με τον Γιώργο Πήδουλα ώστε να καλυφθεί το νευραλγικό πόστο του γυμναστή. Βάσει των ίδιων πηγών, ο προαναφερόμενος έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου