Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Τα εμβάσματα που "καίνε"!


Η λίστα με τα 85 ονόματα που είναι μπλεγμένα στα στημένα παιχνίδια φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, με σημερινό δημοσίευμα να κάνει λόγο για νέο σκάνδαλο με 968 εμβάσματα από ελληνική τράπεζα προς ασιατικές χώρες με στόχο τον παράνομο στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", πολύ σύντομα θα απαγγελθούν κατηγορίες σε αθλητικούς παράγοντες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 87 τον αριθμό και για την αποκάλυψή τους μέσω έρευνας στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ.

Όσον αφορά δε στη νέα μακροσκελή λίστα, αυτή θα περιλαμβάνει ονόματα προέδρων ποδοσφαιρικών ομάδων των επαγγελματικών κατηγοριών και μάνατζερ, με την έρευνα να αφορά 968 εμβάσματα που έχουν σταλεί από ελληνική τράπεζα προς χώρες της Ασίας με αντικείμενο τον παράνομο στοιχηματισμό.

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι η Τράπεζα της Ελλάδας έχει συγκεντρώσει κάποια στοιχεία για αυτή την υπόθεση, που βρίσκεται πάντως αυτή τη στιγμή στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών, Ισιδώρου Ντογιάκου.

Τί περιλαμβάνει αυτή η υπόθεση; Ούτε λίγο ούτε πολύ 74 αγώνες της Super League και της Football League που έχουν διεξαχθεί τη διετία 2008-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου