Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Χριστοβασίλης: "Ουδέποτε ασχολήθηκα"


Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε πως ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο".

Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε πως ουδέποτε ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο".

Επίσης, επεσήμανε πως θα ζητήσει από την Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου, το ταχύτερο, να λάβει γνώση για το τι συμβαίνει και κυρίως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διαλεύκανση του θέματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Χριστοβασίλη:

"Ουδέποτε ασχολήθηκα, πλησίασα ή εκδήλωσα ακόμα και το στοιχειώδες ενδιαφέρον για να εμπλακώ έστω και θεωρητικά με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο". Ούτε στην ομάδα μου, ούτε και σε καμία άλλη επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Ποτέ δε, ούτε εγώ, ούτε ουδείς εκ του περιγυρού μου ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται στοίχημα. Συνεπώς αποτελεί τεράστια έκπληξη για μένα αλλά και όσων με γνωρίζουν, η αναφορά του ονοματός μου στην "περίφημη" λίστα των 70 υπόπτων.

Δεν κατανοώ τον λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου, κανένα έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού, που από εχθές υφίσταμαι, προσωπικά και επιχειρηματικά.

Το μόνο που σήμερα μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω από την Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου, το ταχύτερο, να λάβω γνώση για το τι συμβαίνει και κυρίως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διαλεύκανση του θέματος".


Βήτας: "Δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος έτσι"

Ο Νομικός σύμβουλος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας δήλωσε πως αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό και μπορεί να μην τον αφορά και τίποτα.

Ο Νομικός σύμβουλος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας δήλωσε πως αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό και μπορεί να μην τον αφορά και τίποτα.

Παράλληλα επεσήμανε διασύρονται οι μισοί άνθρωποι, εκ των οποίο, ίσως ούτε οι μισοί να μην βρεθούν στο ακροατήριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νομικός σύμβουλος του κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας στον "sport103fm" της Θεσσαλονίκης:

Για όσα ακούγονται για εμπλοκή του κ. Χριστοβασίλη στο σκάνδαλο: "Αυτά που ακούγονται για τον κ. Χριστοβασίλη οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό που βρίσκεται στη δικογραφία, η οποία είναι 93.000 σελίδες!

Από αυτά μπορεί να μην μας αφορά και τίποτα. Αρκετοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και ρωτάνε γιατί εμπλέκεται το όνομά τους. Οι άνθρωποι που αναφέρουν το όνομα του κ. Χριστοβασίλη δεν ξέρουμε καν το πρόσωπό τους.

Εγώ θεωρώ ότι η αναφορά των ονομάτων κατά τον τρόπο που έγινε θεωρώ ότι είναι σφάλμα. Εδώ δεν βγάζουν τα ονόματα όσων έχουν συλληφθεί για βαρύτερα αδικήματα. Για να γνωρίζετε μήπως είναι γειτόνάς σας.

Εδώ υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα που προστατεύονται, και από την άλλη διασύρονται οι μισοί άνθρωποι, εκ των οποίο, θυμηθείτε το, ούτε οι μισοί θα βρεθούν στο ακροατήριο. Δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος έτσι".

Για την επόμενη μέρα: "Είναι ένα καλό βήμα για να προστατευθεί το ποδόσφαιρο από κάποια κυκλώματα. Ό,τι γίνεται, φαίνεται να είναι σοβαρό".

Ανακοινώθηκε ο Λίλα



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άντι Λίλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο διεθνής Αλβανός μέσος Άντι Λίλα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή,  Άντι Λίλα για τα επόμενα τρία χρόνια", ανέφερε η ανακοίνωση.

O Άντι Λίλα  είναι διεθνής εν ενεργεία με την Εθνική Αλβανίας, ενώ αγωνίστηκε στις ομάδες Νέων και στην Εθνική Ελπίδων. Φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα Κ.F. Τίρανα με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 6 γκολ.

Ο Άντι Λίλα αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά αλλά και ως αμυντικός χαφ. Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1986 και έχει ύψος 1.84 μ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2003 στην ομάδα της γενέτειράς του Μπέσα όπου μέχρι το 2006 είχε 73 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τη σεζόν 2006-2007 ήταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης  και στη συνέχεια επέστρεψε πάλι στη Μπέσα που την επόμενη σεζόν 2008-2009 είχε 29 συμμετοχές. Στην τελευταία τριετία 2008-2011 αγωνίστηκε στην ομάδα Κ.F. Τίρανα με 52 συμμετοχές και 6 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου