Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κωστούλας για τα στημένα: "Δεν ξέρω αν η υπόθεση θα φτάσει έως το τέλος"


Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, παρακολουθώντας εξ αποστάσεως, όπως όλοι, τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οπως δηλώνει, μεταξύ άλλων, στο Σαββατιάτικο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας «Τίτλος», δεν ξέρει αν θα πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα φτάσει ως το τέλος και θα αποδοθούν κανονικά οι ευθύνες και οι τιμωρίες, διότι είναι κάτι πρωτόγνωρο στα ελληνικά δεδομένα.

Όσον αφορά την ομάδα του, αποκάλυψε: «Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα στο δικό μας σχεδιασμό, παρά μόνο το ότι θα κινηθούμε λίγο πιο χαλαρά, ιδιαίτερα όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις ομάδες που λένε ότι εμπλέκονται».

Για το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, σχολίασε: «Θα ήταν καταστροφή για το ποδόσφαιρο και για ‘μας που κάνουμε επενδύσεις σ’ αυτό. Δεν θα ήταν σωστό να μπουν καλοί και κακοί στο ίδιο τσουβάλι».

Ο ισχυρός άνδρας των κυανοκίτρινων έδωσε το στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ομάδα του, η οποία δεν θα σταματήσει φυσικά να δραστηριοποιείται στο μεταγραφικό παζάρι. Η περίπτωση του Κάμπορα παραμένει στο προσκήνιο, υπάρχει όπως φαίνεται οικονομική διαφορά και όσο η υπόθεση δεν «κλείνει», οι άνθρωποι του Παναιτωλικού βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις, ιδιαίτερα από το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, το ενδεχόμενο υποβιβασμού κάποιων ομάδων της μεγάλης Κατηγορίας, θα δημιουργήσει μια νέα αγορά με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που προφανώς θα μείνουν ελεύθεροι και στο Αγρίνιο δεν θέλουν να έχουν καλύψει το ρόστερ σε μια τέτοια περίπτωση. Με αυτά τα δεδομένα και σύμφωνα με όσα λένε στον επίσημο Παναιτωλικό, δύσκολα θα προκύψει κάποια μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου