Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μένουμε Ελλάδα!


Με απόφαση εισαγγελέα απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα ως ύποπτων διαφυγής, όλων όσοι βρίσκονται στην μακρά λίστα των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Φουντώνει η υπόθεση των στημένων παιχνιδιών με την εισαγγελία πρωτοδικών να απαγορεύει την έξοδο από την χώρα στους 68 κατηγορουμένους μεταξύ των οποίων είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θανάσης Κανελλόπουλος, ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Για τις εισαγγελικές αρχές οι εμπλεκόμενοι κρίθηκαν ύποπτοι φυγής ενώ επιπλέον κρίθηκε ότι η απαγόρευση είναι αναγκαία για να εξασφαλιστεί η παρουσία τους κατά την διάρκεια της ανάκρισης. Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου αναφέρει ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έχουν κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνουν την φυγή τους και ως εκ τούτο είναι ύποπτοι φυγής.

«Ενδεικτικά αναφέρεται όσο αναφορά τον Αχιλλέα Μπέο η συνομιλία μεταξύ των Δ. Κ και Χ. Ο, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Μπέος είναι αγχωμένος με την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης των στημένων αγώνων εκφράζονταν την πεποίθηση ότι μπορεί να φύγει στην Αμερική ενόψει και του γεγονότος ότι είναι κάτοχος Αμερικανικού διαβατηρίου ενώ μεταβαίνει συχνά στην χώρα αυτή τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειας του, ο δε Γιώργος Τσακογιάννης μεταβαίνει συχνά στην Ιταλία διατηρώντας παράλληλα στενές φιλικές σχέσεις με βαρυποινίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου