Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΠΟ: 48ωρη προθεσμία στον ΟΦΗ


Δύο μέρες προθεσμία στον ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσει με επίσημα έγγραφο του στην Ομοσπονδία, αποφάσισε να δώσει το Δ.Σ της ΕΠΟ.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αποφάσισε να δώσει 48ωρη προθεσιμία στον ΟΦΗ για να αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Οι Κρητικοί είχαν γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι σκοπεύουν να αποσύρουν την προσφυγή τους, ωστόσο η ομοσπονδία περιμένει κάτι τέτοιο να γίνει και επίσημα με έγγραφο προς την ΕΠΟ.

Παράλληλα στο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε η ΕΠΟ να υποβάλει αίτημα στην FIFA για την παράταση της αγωνιστικής περιόδου έως το τέλος του μήνα προκειμένου να διεξαχθούν τα πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Αναφορικά εξάλλου με το θέμα που έχει προκύψει με τα Τρίκαλα, η υπόθεση των οποίων εκδικάστηκε την Τετάρτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, αποφασίστηκε ότι αν η ομάδα της Θεσσαλίας δεν συμμετέχει στα πλέι οφ, τη θέση της θα πάρει η επόμενη ομάδα στην βαθμολογία, δηλαδή ο Διαγόρας.

Εξάλλου υπάρχει πρόταση από τη Ένωση Football League και Football League 2 να διεξαχθούν τα πλέι οφ σε δύο γήπεδα στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, τη θέση του Θόδωρου Κουρίδη εξάλλου στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών όπως αποφασίστηκε θα πάρει ο Βασίλης Σαράκης.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:

1.Σε υλοποίηση της απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για τη διεξαγωγή play off στο πρωτάθλημα της Football League, να ζητηθεί από τη FIFA η άδεια παράτασης της αγωνιστικής περιόδου.

2.Να ζητηθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ η κοινοποίηση, ενός 48 ωρών, του δικογράφου παραίτησης από την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια.

3.Να αντικατασταθεί από τον κ. Σαράκη ο παραιτηθείς από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών κ. Κουρίδης.

4.Να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας μία ημέρα πριν από τη Γενική Συνέλευση, δηλαδή την Πέμπτη 21/7/2011.
  
Έγγραφο του ΟΦΗ στην ΕΠΟ

Έγγραφο προς την ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο με το οποίο ενημερώνει πως αύριο το πρωί θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα, απέστειλε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Σε αυτό τονίζεται πως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε αδυναμία ως προς την απόσυρση των ασφαλιστικών τα προηγούμενα 24ωρα και πως η αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα κατατεθεί το πρωί της Πέμπτης.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου