Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Υπέγραψε ο Βιτόλο στον Παναθηναϊκό και "πετάει" για Αυστρία!


O Bίκτορ Βιτόλο είναι από την Τετάρτη (13/7) παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Μέσα σε μια μέρα τα έκανε όλα ο Βιτόλο! Το πρωί της Τετάρτης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, το μεσημέρι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το βράδυ θα είναι στο Κίτσμπουελ!

O Ισπανός αμυντικός μέσος και επίσημα πλέον (μένει η ανακοίνωση) είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια! Λίγο αργά για την ακρίβεια αλλά έγινε... Η κρίσιμη μέρα για τον Βιτόλο ήταν η Τετάρτη, καθώς το πρωί σε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τους... χάρισε τα οφειλόμενα με αντάλλαγμα την λύση της συνεργασίας με την ομάδα. Όπως και έγινε.

Αμέσως μετά ο Βίκτορ Βιτόλο βρέθηκε με τον μάνατζερ του στην Αθήνα και τα γραφεία του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι. Η προφορική συμφωνία υπήρχε εδώ και πολλές μέρες και απλά το απόγευμα έπεσαν και οι υπογραφές για συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών!

Μετά την οριστικοποίηση της αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός μέσος, πέρασε νωρίς το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές περίπου 550.000 ευρώ (η μεταγραφή έτσι μαζί με τους φόρους θα κοστίσει στο «τριφύλλι» πάνω από 900.000 το χρόνο).

Ο ποδοσφαιριστής θα μπει μάλιστα σήμερα στο αεροπλάνο (19:00) με προορισμό το Μόναχο και μέχρι το βράδυ θα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία (όπου βρίσκεται για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν), ωστόσο μέχρι να επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ (αναμένεται να γίνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα), θα παίρνει μέρος μόνο στις προπονήσεις χωρίς να χρησιμοποιηθεί στα φιλικά, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρατυπία στη μεταγραφή.

Η επίσημη παρουσίασή του Βιτόλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (19/07), ενώ το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου