Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Μπαμ» με Ραϊμόντα ο Παναιτωλικός (vid)


Στην αγορά της Αργεντινής έχει στρέψει το βλέμμα του ο Παναιτωλικός για το μεγάλο μπαμ. Συγκεκριμένα, τα «καναρίνια» εξετάζουν την περίπτωση του Σαντιάγκο Ραϊμόντα της Κίλμες.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ο Παναιτωλικός εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου μέσου ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο 32χρονος άσος αποτελεί δεκάρι παλιάς κοπής και στα 32 του θέλει να περάσει τον Ατλαντικό.

Ο Ραϊμόντα έχει σπουδαία καριέρα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα το 2007 με την Άρσεναλ Σαραντί, καθώς και του πρωταθλήματος Κλαουζούρα με την Αρχεντίνος Τζούνιορς το το 2010. Ξεκίνησε την καριέρα του 2001 από τη Σεντράλ Κόρντομπα πριν μετακομίσει στην Κίλμες την επόμενη χρονιά.

Το 2003 τον βρήκε στην Ινστιτούτο, την οποία βοήθησε να κερδίσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια. Μετά την Ινστιτούτο ακολούθησε η Άρσεναλ Σαραντί, ενώ οι τρομερές του εμφανίσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα έφεραν τη μεταγραφή στη μεξικανική Βερακρούζ το 2008.

Στο Μεξικό έμεινε μία χρονιά πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για την Μπάνφιλντ. Το 2009 υπέγραψε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς όπου υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Μπόργκι (νυν ομοσπονδιακού τεχνικού της Χιλής) έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κλαουζούρα αγωνιζόμενος στα εννιά από τα 19 παιχνίδια της ομάδας πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κίλμες, από την οποία θέλει να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό της.

Αν τελικά ο Παναιτωλικός καταφέρει και αποκτήσει τον Ραϊμόντα, θα πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.





gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου