Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Στον ΠΑΣ ο Κουέβας»! - Συμφώνησε με Φρέαν (Video)


Σε συμφωνία με τη Μπελγκράνο για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, Εκτορ Λουίς Κουέβας ήρθε ο ΠΑΣ σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα!

Οπως ανέφεραν την Τετάρτη δύο διαφορετικές τοπικές εφημερίδες της Κόρντομπα, περιοχής στην οποία και εδρεύει η Μπελγκράνο, ο Κουέβας πρόκειται να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΣ! Σύμφωνα μάλιστα με τους συντάκτες, η ομάδα των Ιωαννίνων θα αποκτήσει τον ύψους 1,83 φορ με τη μορφή του δανεισμού και στη συμφωνία με τη Κόρντομπα θα μπει οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι!

Ο Εκτορ Λουίς Κουέβας έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις 9 de Julio de Morteros, Ταγιέρες, Ατλέτικο Ραθίνγκ Κόρντομπα και Μπελγκράνο. Με την τελευταία σημείωσε πέρσι τέσσερα γκολ σε 40 αναμετρήσεις σε επίπεδο Β' Εθνικής και βοήθησε με τον τρόπο του ώστε η ομάδα του να εξασφαλίσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.




Συμφωνία ΠΑΣ με Φρέαν


Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη από την Αργεντινή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Σαντιάγκο Φρέαν.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Πλατένσε, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του «Αγιαξ της Ηπείρου», προκειμένου να έρθει στα Γιάννενα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ωστόσο η ακριβής ημερομηνία άφιξής του δεν μπορεί να υπολογιστεί, λόγω ενός προβλήματος που έχει προκύψει στις πτήσεις από Αργεντινή. Για να έρθει άμεσα όμως στην Ελλάδα, μπορεί να ταξιδέψει μέσω Ουρουγουάης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του 21χρονου αριστερού χαφ της Πλατένσε, ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να φορέσει την φανέλα του «Άγιαξ».

Ο Φρέαν υπήρξε και μέλος της ομάδας U20 της Εθνικής Αργεντινής, ενώ το ύψος του είναι 1,78 και οι Αργεντινοί τον χαρακτηρίζουν δυνατό, γρήγορο και με καλή τεχνική κατάρτιση ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, αρκετές ομάδες της χώρας του έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, η πρόταση των διοικούντων του ΠΑΣ, φένεται πως είναι η οικονομικά καλύτερη.

Ο αριστερός χαφ είναι γεννημένος στις 15/12/1989 και μπορεί να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς  με την ταχύτητά του «ανοίγει» τις άμυνες και αρέσκεται να συγκλίνει προς την περιοχή, κάτι που φαίνεται και στο video που ακολουθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου