Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Κάτοικος Ιωαννίνων ο Φεγκρού (+Video)


Τον 29χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα Καρίμ Φεγκρού της πρωταθλήτριας Γουιντάντ Καζαμπλάνκας ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για 2 χρόνια. Ο Μαροκινός δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχε δει ο κ. Αγγελής στο πρόσφατο ταξίδι του στην Καζαμπλάνκα, ωστόσο υπήρχαν πολύ καλές συστάσεις γι' αυτόν από τον προπονητή της Εθνικής Μαρόκου, Έρικ Γκέρετς, που είναι προσωπικός φίλος του Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Φεγκρού που θα βρίσκεται το απόγευμα στα Ιωάννινα, θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα στην πατρίδα του και αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαία μεταγραφική επιτυχία των Ντεμόλ, Αγγελή και φυσικά του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Karim Fegrouch για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Karim Fegrouch είναι διεθνής πορτιέρε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρόκο. Ο 29χρονος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 1-1-1982 και έχει ύψος 1.85 και βάρος 85 κιλά.

Η προηγούμενη ομάδα που αγωνίζονταν ήταν η πρωταθλήτρια Μαρόκου WΥDAD Καζαμπλάνκας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τα Ιωάννινα σήμερα και θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στις 19:00 μ.μ».

Την ίδια στιγμή από το μικροσκόπιο του Στεφάν Ντεμόλ περνάνε οι δύο Νιγηριανοί Οκέκε Φεστούς και Ακαχάλου Τοσούκγου. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, αναμένεται να δείξουν κι άλλα καλά στοιχεία τις επόμενες μέρες. Ο πρώτος είναι 21 ετών αμυντικός και άλλος 25 ετών επιθετικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου