Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Δύσκολα τα πράγματα για την Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου


Δύσκολα φαίνεται πως θα πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ η Καβάλα, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Ορατός ο κίνδυνος για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για την ομάδα της Καβάλας, όσον αφορά την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, ενώ κινδυνεύει και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδριάζει αυτή τη ώρα, οι πέντε από τις επτά ομάδες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ Καβάλα κυρίως και ο Ολυμπιακός Βόλου σε δεύτερη μοίρα δύσκολα θα πάρουν.

Η Καβάλα αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να αποδειχτεί μη-εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στα διοικητικά, ενώ πρόβλημα με το μετοχολόγιο αντιμετωπίζει και ο σύλλογος του Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν οι δύο ομάδες δεν πάρουν άδεια συμμετοχής, τότε δεν υποβιβάζονται στην Football League, αλλά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα! Επίσης, οι αποφάσεις της ΕΕΑ μπορούν να προσβληθούν από κάποια ομάδα, μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επίσης, σύμφωνα με ότι προβλέπεται, οι ομάδες οι οποίες δεν θα εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής, θα αντικατασταθούν από ομάδες της Football League, δηλαδή τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας.

Έτσι, μετά από όλα αυτά, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα μόνο με μια ομάδα και έτσι αρχίσει το πρωτάθλημα και αναβληθεί μόνο ένα ματς.


1 σχόλιο: