Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πεδίο μάχης η πόλη του Βόλου!!! (+Video)


Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η πόλη του Βόλου, καθώς εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο!!!

Ανεξέλεγκτες είναι οι διαστάσεις που τείνουν να πάρουν οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου στην πόλη της Μαγνησίας μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικόύ Αθλητισμού να μην δώσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, στον Ολυμπιακό Βόλου!

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθώς σε εκατοντάδες ανέρχεται ο κόσμος που αυτή την ώρα, απόγευμα Τρίτης (23/8), έχει έρθει σε τετ α τετ με τις ομάδες των ΜΑΤ, έχουν ανάψει φωτιές, έχει ξεσπάσει πετροπόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές και έχει ξεκινήσει και η ρήψη δακρυγόνων από τις Αστυνομικές Δυνάμεις!!!

Λίγο μετά τις 8μ.μ., η πόλη τυ Βόλου γέμισε με πολλές εστίας φωτιάς, οπαδοί έκαναν επίθεση στο πολιτικό γραφείο και του Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καρτάλη και πετάνε στο δρόμο ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Στο φλόγες τυλίχθηκε, επίσης, ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, αρκετά περίπτερα, ενώ οπαδοί που κατευθύνθηκαν προς την παραλία του Βόλου προκάλεσαν ζημιές σε τζαμαρίες από καφετέριες και μπαρ.

Από την πλευρά τους οι Αστυνομικές Δυνάμεις έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο κυνηγητό, με ρήψη μεγάλης ποσόστητας δακρυγόνων, που προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα σε πολλούς ηλικιωμένους.

Σε κλοιό τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται στα τοπικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, από πλήθος κόσμου που με βρισιές καταφέρεται εναντίον του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, εκτοξεύει ύβρεις κατά της κυβέρνησης, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού παρέδωσαν τα κλειδιά του συνδέσμου του στην Ασφάλεια τονίζοντας πως δεν είναι πλέον υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί στην πόλη του Βόλου απόψε!!!

Μάλιστα, οι τουρίστες που το απόγευμα της Τρίτης κατέφθασαν στο Λιμάνι του Βόλου από τη Σκιάθο έχουν μείνει άναυδοι μπροστά στο… πολεμικό θέαμα, που αντικρίζουν!

Να σημειώσουμε ότι πολύς κόσμος ήταν από νωρίς συγκεντρωμένος στο κέντρο του Βόλου αναμένοντας την απόφαση της ΕΕΑ, που για δέυτερη φορά υποβιβάζει τον Ολυμπιακό στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν το 2003 όταν οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για τον ελλιπέστατο φάκελο που κατέθεσαν, κάτι που δεν συνέβη αυτή τη φορά όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο κόσμος που βρίσκεται σε οδομαχίες με την Αστυνομία –αυτή την ώρα- είναι έξαλλος γιατί θεωρεί ότι υπήρξε πολιτική παρέμβαση για να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση. Άνθρωποι με μηχανάκια, αυτοκίνητα και κάθε είδους μεταφορικό μέσο κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης και πλαισιώνει τους ήδη παρευρισκομένους εκεί.

Μάλιστα, πριν τις 9μ.μ υπήρξε η πληροφορία ότι οπαδοί κατευθύνονται προς την Εθνική οδό με σκοπό να την κλείσουν, μεταφέροντας τη διαμαρτυρία τους εκεί.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Λίγα λεπτά μετά τις 7μ.μ. η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε πως… « ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά τα πρωτοφανή και απροσδόκητα γεγονότα, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο παρουσίασης του μελών του νέου Δ.Σ.

Αντ' αυτού καλούνται ΟΛΟΙ οι μέτοχοι (ακόμη κι οι κάτοχοι έστω και μίας μετοχής) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, καθώς και όλοι οι θεσμικοί φορείς στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου, στις 15:30, για να αποφασιστούν από κοινού οι ενέργειες και το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου»

Ο «τρέντι» αστυνομικός του Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Ποιος σας είπε πως όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να φοράνε την ίδια στολή; Ή καλύτερα ίδιου χρώματος στολή; Ο αστυνομικός της συγκεκριμένης φωτογραφίας από τα επεισόδια στον Βόλο για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού έχει διαφορετική άποψη...

Άμα παρατηρήσετε πιο προσεκτικά την φωτογραφία του θέματος (κάντε κλικ πάνω της), θα δείτε πως ο αστυνομικός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και κρατάει την ασπίδα για να... αποκρούει τα αντικείμενα των οπαδών, φοράει πουκάμισο χρώματος ροζ!

Ίσως ήταν για ψώνια εκείνη την ώρα και τον φώναξαν εσπευσμένα να βοηθήσει ή απλά ήθελε να βάλει μία... πινελιά στην βαρετή μπλε στολή του αστυνομικού.

Όπως και να έχει, κάνει την διαφορά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου