Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Γεωργίου: "Πρόκληση για μας ο ΠΑΣ"


Ματς πρόκληση, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Δευτέρας (6μ.μ) με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φώτης Γεωργίου.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα, με τα τρία γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί στο πλάι του "γηραιού", σε μία δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

ο παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Παίκτες, προπονητές, κόσμο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα με βάσεις Σούπερ Λιγκ, ωστόσο με τη στήριξη των φιλάθλων μας, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.
Εμείς άλλωστε, ως Διαγόρας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Φαίνεται από τα αποτελέσματα, από τη δουλειά που κάνουμε, από την εικόνα μας στις τελευταίες προπονήσεις και θα φανεί και τη Δευτέρα", κατέληξε με νόημα ο Φώτης Γεωργίου.
 Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" κορυφώθηκε το Σάββατο με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου στις 12.00. Ο Χοσέ Λουίς Ρέγιες, κατάφερε για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και η συμμετοχή του, είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσει την Κυριακή ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, θα ολοκληρωθεί με χαλαρό πρόγραμμα το απόγευμα της Κυριακής, σε ώρα προσαρμοσμένη με αυτή του αγώνα και φυσικά, την ανακοίνωση της αποστολής.
 Πέραν του Ρέγιες, ο οποίος αποτελεί ερωτηματικό εδώ και μέρες, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Νεμάνια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου