Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δεμένα τα καράβια, σχεδόν αδύνατη η εκδρομή στο Αγρίνιο γαι τους οπαδούς του ΟΦΗ


Χάλασε τα σχέδια των φίλων του ΟΦΗ η παράταση της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι η εκδρομή στο Αγρίνιο, καθίσταται αδύνατη.


Η συνέχιση της απεργίας για ένα ακόμα 48ωρο, μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, την οποία αποφάσισε το Σάββατο το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ν.Ο. δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στους δεκάδες φίλους του ΟΦΗ από το Ηράκλειο που σχεδίαζαν να ταξιδεύσουν στο Αγρίνιο για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας τους, για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.
Προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί άλλος τρόπος, ώστε και οι φίλοι του ΟΦΗ από το Ηράκλειο να δώσουν το παρών, γίνονται, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο να καρποφορήσουν.
Μιλώντας ο πρόεδρος των «Κρητών-Θ.Παπαδόπουλος» Μιχάλης Πλατάκης, τόνισε: «Δυστυχώς αυτή η εξέλιξη με την απεργία ματαίωσε την εκδρομή και χάλασε τα σχέδια που είχαμε για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας. Εμείς κάνουμε προσπάθειες προκειμένου να δούμε αν μπορούμε με κάποιον άλλο τρόπο θα μπορέσουμε να πάμε στο Αγρίνιο, αλλά είναι δύσκολο. Αεροπορικά εισιτήρια δεν υπάρχουν αρκετά, ενώ και το κόστος είναι μεγάλο. Πάντως θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν αποφασισθεί μέχρι την Κυριακή αναστολή της απεργίας, θα είμαστε έτοιμοι για να ταξιδεύσουμε. Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο: 2810/288815»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου