Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ποιό είναι το πρόβλημα που απασχολεί τον Στεφάν Ντεμόλ

Ολοκληρώνεται σήμερα (Σάββατο) η προετοιμασία του ΠΑΣ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από αγωνιστικής πλευράς και με αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στη Ρόδο.
Το μόνο πράγμα που στενοχωρεί τον Στεφάν Ντεμόλ το τελευταίο διάστημα, είναι ο άσχημος καιρός, αφού στα Γιάννινα δεν λένε να σταματήσουν οι βροχές. Όχι γιατί κάνουν μελαγχολικό το τοπίο, αλλά γιατί δεν υπάρχουν καλοί ανοιχτοί χώροι για να γίνουν σωστά οι προπονήσεις και κυρίως η τακτική στην οποία δίνει βαρύτητα ο Βέλγος τεχνικός. Μάλιστα την Τετάρτη, για να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς παίκτες και να «τσεκάρει» κάποιους παίκτες από την ομάδα νέων, έφτασε μέχρι την Κοζάνη για να γίνει φιλικό παιχνίδι.

Στα Γιάννινα η συχνότητα των βροχοπτώσεων φέτος πάει να πάρει μια ακραία μορφή και έτσι και τα τρία γήπεδα στο πανηπειρωτικό αθλητικό κέντρο δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω των λασπόνερων. Αυτό έχει ως συνέπεια να γίνεται πιο συντηρητικά το πρόγραμμα προπονήσεων και ειδικά της τακτικής. Όμως όλα δεν μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλιστα στους συγκεκριμένους χώρους του ΠΕΑΚΙ στους οποίους δεν είναι κύριος ο ΠΑΣ για να διαμορφώνει όπως θέλει αυτός τις εγκαταστάσεις του.
Ωστόσο, στα σχέδια του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη είναι και η κατασκευή ενός γηπέδου στο πανηπειρωτικό με πλαστικό τάπητα, κάτι που ζήτησε ο Ντεμόλ (όπως και άλλοι συνάδελφοί του προηγούμενα χρόνια όπως για παράδειγμα ο Όγιος), εφόσον βέβαια βρεθεί τρόπος συνεργασίας με την ΓΓΑ και την εδώ διοίκηση που έχει διορίσει. Επί του παρόντος και όσο θα υπάρχουν αυτά τα ακραία φαινόμενα βροχοπτώσεων στα Γιάννινα, το πρόβλημα θα εξακολουθεί να υφίσταται….
Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν περίμενε τόσο έντονες βροχοπτώσεις και ένα τέτοιο έργο δεν γίνεται μέσα στο χειμώνα και με διαδικασίες εξπρές. Γιατί όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΣ είναι με ενοίκιο στο πανηπειρωτικό και δεν μπορεί να κάνει έργα χωρίς την συναίνεση της ΓΓΑ, ενώ μεγάλο αγκάθι είναι και οι κακές σχέσεις που υπάρχουν με τη νέα διοίκηση του σταδίου και του ΠΕΑΚΙ. Κι όσο θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα συνεργασίας και οι βροχοπτώσεις, θα συνεχίσει να πονοκεφαλιάζει και ο Στεφάν Ντεμόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου