Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Βλαστός: Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια


Μόλις τρεις μήνες έμεινε στον πάγκο της Καλλιθέας ο Γιώργος Βλαστός. Ο 46χρονος τεχνικός επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ανακοίνωσε την παραίτησή του, αιφνιδιάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας που όπως υποστήριζαν, δεν γνώριζαν κάτι.
Ο Βλαστός είχε διαδεχθεί τον Σταθόπουλο στην τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου, δεν ήταν αυτά που τον ώθησαν να αποχωρήσει. «Από σήμερα (σ.σ.: χθες) δεν είμαι προπονητής της Καλλιθέας.
Φεύγω γιατί θέλω να προστατέψω την ομάδα. Υπάρχουν συνεχώς σφυρίγματα κατά μας, όπως και σήμερα με το πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Επίσης, άλλος ένας λόγος της παραίτησής μου είναι ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές που χρειαζόμασταν. Είμαστε στην τελευταία θέση και παρ' όλα αυτά η διοίκηση καθυστέρησε πολύ να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η ομάδα είχε αρχίσει να έχει επαφές με άλλον προπονητή, γεγονός που, όπως άφησε να εννοηθεί, τον ενόχλησε.
«Ναι, πράγματι, άνθρωποι της Καλλιθέας ήρθαν σε επαφή με άλλον προπονητή ενώ ήμουν ακόμη εγώ στον πάγκο» δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Σταύρο Καρακασίδη, να έρχεται σε ρήξη μαζί του και να αποχωρεί από την αίθουσα. «Λυπάμαι πολύ που ακούστηκαν όλα αυτά. Εγώ δεν είχα ενημερωθεί για τίποτα» είπε κι έφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής τον οποίον είχε πλησιάσει η Καλλιθέα είναι ο Γιάννης Πετράκης, που πριν από τρεις μήνες αποχώρησε από τον Ιωνικό.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου