Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - "Πρώτη" για Τεννέ στα Τρίκαλα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟΤ.
Ο τεχνικός των Αγρινιωτών Μπάμπης Τεννές (ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στα Τρίκαλα) μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμμετέχουν οι Καούνος, Μόρετς και Μουμίν. Αναλυτικά:
Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Τσενάμο, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Δέντσας, Βούκοβιτς, Παππάς, Καραμαλίκης, Εντζενγκουέλε, Mπακάκης, Μπαμπανιώτης, Γκούρμα, Κούσας, Γκούνκελ, Ρούσσης.

Το αήττητο για έκτη κατά σειρά αγωνιστική θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα Τρίκαλα, που ποντάρουν στην ανεβασμένη τους αγωνιστική κατάσταση και στην έδρα τους, για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.
Το κλίμα στον θεσσαλικό σύλλογο είναι εξαιρετικό και φυσικά στόχος τους είναι να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και μάλιστα κόντρα σε ένα δυνατό και φιλόδοξο αντίπαλο.
Ο Γιώργος Βαζάκας συμπεριέλαβε τους εξής 18 παίκτες στην αποστολή της ομάδας: Τόλιος, Ζαφείρης, Σαρακατσάνος, Μπριλάκης, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Ιακωβάκης, Ριζογιάννης, Σαββίδης, Τελκίνσκι, Κόρμπος, Μανουσάκης, Μίνγκας, Στεπάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Ένοκ, Κοντογουλίδης. Εκτός έμειναν οι Μπακομήτρος, Γεωργίου, Πουρής καθώς και ο Νίκος Μουρκάκης, που ειδοποιήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου