Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΟΦΗ: Με Ρούσεφ για τη νίκη "βάλσαμο"


Μια καλή εμφάνιση και φυσικά η επιστροφή στις νίκες, θα είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ, μετά την ζοφερή εβδομάδα που πέρασε τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Έτσι την Κυριακή κόντρα στη Βέροια, έχοντας και τον Ρούσεφ, όχι απλά στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα, ο ΟΦΗ θα ζητήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου με την τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής του ΟΦΗ επέλεξε τους παίκτες για τον αγώνα με την ομάδα της Ημαθίας. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Μπερτίν και ο Ψωμάς. Ο Ρεθυμνιώτης οπισθοφύλακας έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, κάτι που δεν θέλει ο ΟΦΗ και έτσι η υπόθεση όπως φαίνεται θα πάρει την δικαστική οδό.
Πέραν των Μπερτίν-Ψωμά, εκτός είναι και οι γνωστοί τραυματίες Ουκάρ, Σταυρακάκης, Μπαρτζώκας, καθώς και οι Περογαμβράκης και Ρόβας που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Εκτός αποστολής έμειναν και οι υπο παραχώρηση Καρακατσάνης και Κοκκινάκης. Οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεση του ο τεχνικός του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βέροια είναι οι : Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Κιάσσος, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Βερόν, Ρούσεφ, Ζορμπάς, Μανούσος, Βλόνταρτσικ, Γκουέϊ, Αγρίτης, Γιακούμπου και Νικλητσιώτης.
Πονάει στην άμυνα
Οι πολλές και σημαντικές ελλείψεις που έχει ο ΟΦΗ στο κέντρο της άμυνας μετά την τιμωρία του Μπερτίν και την αποχώρηση του Ψωμά προβληματίζουν τον Νίκο Αναστόπουλο που όλα δείχνουν ότι ένας εκ των Ζαχαράκη-Χαριτωνίδη θα καλύψει το  κενό, με τον Πίτσο να είναι ο δεύτερος στα στόπερ.
Το σύστημα θα παραμείνει σε διάταξη 4-3-3 με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κιάσσο στο αριστερό, και τους Πίτσο και Ζαχαράκη ή Χαριτωνίδη στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κατσικογιάννης με τον Κάλαίτζιτς με τον Ρούσεφ να παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Αγρίτης, αριστερά ο Γιακούμπου και στην κορυφή μάλλον ο Βλόνταρτσικ καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει να μην εμπιστεύεται τόσο τον Γκουέϊ για την κορυφή της γραμμής κρούσης.
Δύναμη ο κόσμος
Στην αναμέτρηση θα υπάρξει δυναμικό "παρών" από τον κόσμο και το "Γεντί Κουλέ" αναμένεται να είναι κατάμεστο, προκειμένου ο κόσμος του ΟΦΗ να εκφράσει με κόσμιο τρόπο την αγανάκτηση του, για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η κρητική ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου