Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
1ος  ΓΥΡΟΣ: Παναιτωλικός – Τρίκαλα 1-0
* Για 372 λεπτά διατηρούν ανέπαφη την εστία τους τα Τρίκαλα. Για τελευταία φορά ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Παναιτωλικό το 1996.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ξεσηκωμός επικρατεί στη θεσσαλική πόλη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αναρριχηθεί στη βαθμολογία και για να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ θα πρέπει να πάρουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους. Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους.
Ο ΑΟΤ διανύει περίοδο φόρμας με καρέ διαδοχικών νικών, όλες με το ίδιο σκορ (1-0). Η επικράτηση επί του Διαγόρα άνοιξε την όρεξη και το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό έχει ξεσηκώσει το κόσμο. Ο πήχης μπήκε στην εξάδα σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Βαζάκα και ο ΑΟΤ σκοπεύει να διευρύνει το σερί και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την 6η Δόξα Δράμας. Πλήγμα, βέβαια, αποτελεί η αποχώρηση του οργανωτή Ρούσεφ (15 συμ./3), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.
Εξέτισαν τις ποινές τους ο αμυντικός Γιώτας (13 συμ.) και ο μέσος Μίνγκας (13 συμ./1). Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο τερματοφύλακας Πουρής (8 συμ.) και ο αμυντικός Μπακομήτρος (9 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τόλιος – Σαρακατσάνος, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Μπριλάκης – Κόρμπος, Τελκίνσκι – Μίνγκας, Στεπάνοβιτς, Ουέλινγκτον – Κοντογουλίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Μπάμπης Τεννές γνωρίζει καλά από ανόδους και στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κυανοκίτρινων» θέλει πάση θυσία να ξεκινήσει με τρίποντο που θα φέρει την ομάδα του Αγρινίου ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του μεγάλου στόχου. Η αποστολή θα είναι δύσκολη στο γήπεδο των Τρικάλων, αλλά οι Αγρινιώτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα σε καυτές έδρες και θα τα δώσουν όλα για την 6η εκτός έδρας νίκη.
Την περασμένη εβδομάδα ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα με τρίποντο σε βάρος της Ηλιούπολης. Διέκοψε έτσι ένα αρνητικό σερί δύο αγώνων και αύξησε τη διαφορά του από τον 3ο Διαγόρα στους τέσσερις πόντους, αφού η ομάδα της Ρόδου γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα. Ο Τεννές τόνισε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την απευθείας άνοδο και τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό την απευθείας άνοδο.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Τζενάμο – Ρότσα, Γκόλιας, Κούσας, Εντζενγκουέλε – Δέντσας, Γκούνκελ, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης – Γκούρμα, Καραμαλίκης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της αυλαίας του δεύτερου γύρου. Τα Τρίκαλα δείχνουν να βρίσκουν τον καλό εαυτό τους και ρολάρουν στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Παναιτωλικός από την άλλη πλευρά είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο τον Μπάμπη Τεννέ. Δύσκολο παιχνίδι από πλευράς πρόβλεψης. Πιθανότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία και όπως και να το κάνουμε δεν αποκλείεται και το «διπλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου