Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Αγροτικός Αστέρας – Παναιτωλικός 0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν οι Αγρινιώτες και να μην δώσουν δικαιώματα στους διώκτες τους να ελπίζουν για την κατάληψη της 2ης θέσης. Οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και το εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία ο Παναιτωλικός δεν ικανοποίησε καθόλου με το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε. Η ήττα από τα Τρίκαλα ήρθε φυσιολογικά και τα «καναρίνια» ξεκίνησαν προσπάθεια ανασύνταξης, ώστε να μην βάλουν σε κίνδυνο τον στόχο της απευθείας ανόδου. Οι οπαδοί θα δώσουν για μία ακόμα φορά δυναμικό παρών και ο Τεννές ελπίζει ότι στην πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι στο Αγρίνιο θα γευτεί και την πρώτη νίκη.
Αποθεραπεύτηκε ο φορ Καούνος (13 συμ./4), όμως θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Παλαιολόγος (15 συμ.) και ο χαφ Γκούνκελ (15 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Τζενάμο – Ρότσα, Γκόλιας, Εντζενγκουέλε, Κούσας – Δέντσας, Μουμίν, Μπαϊκαρά – Θεοδωρίδης, Παππάς, Γκούρμα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια είναι λογικό οι Θεσσαλονικείς να έχουν μπει σε μεγάλους μπελάδες. Ο υποβιβασμός δείχνει πολύ πιθανός από τη στιγμη που η διοίκηση δείχνει ανίκανη να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον πρόεδρο Κώστα Ριαβόγλου να διαβεβαιώνει ότι θα τακτοποιήσει τις οφειλές. Λίγο αργότερα ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Γιώργου Αντίνου για αγορά της ΠΑΕ, περίπτωση που είχε διαψευστεί πριν από περίπου έναν χρόνο.
Οι «σταχυοφόροι» προέρχονται από ήττα στην Ηλιούπολη έπειτα από την οποία ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία.  Στο δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τον Εύοσμο τα πράγματα δεν θα είναι καλύτερα, πάντως, αφού και πάλι υπάρχουν απουσίες.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι αμυντικοί Γόγολος (16 συμ.), Γ. Παπαδόπουλος (8 συμ.) και Σκλιοπίδης (13 συμ.) που είναι τιμωρημένοι, ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Τσούκλης (16 συμ./3) και ο αμυντικός Κονέ (7 συμ.) Μοναδική επιστροφή αυτή του στόπερ Χασιώτη (9 συμ./1).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γουναρίδης – Κονέ, Ν. Παπαδόπουλος, Χασιώτης, Αγγελόπουλος – Τσουκαλίδης, Κούτσης, Γέσιτς, Μερεσιώτης, Στεφανίδης – Ναλμπάντης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαντάζει απίθανο να στραβοπατήσει ο Παναιτωλικός. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία οι Αγρινιώτες… ρετάρουν, όμως δεν ξέχασαν τη μπάλα που ξέρουν και κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα των πολλών αμυντικών προβλημάτων όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου