Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτο Δ.Σ. προάγγελος εξελίξεων στον ΟΦΗ


Τη σύγκλιση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν οι παράγοντες της Κρητικής ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσουν τη νέα αγωνιστική κρίση της ομάδας.

Στο συμβούλιο αυτό, βασικό θέμα θα είναι το εάν ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο ή αν θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον έμπειρο τεχνικό προκειμένου να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη αγωνιστικά θέση.

Το κλίμα είναι βαρύ πάντως για τον Αναστόπουλο μετά τη μετά την νέα εκτός έδρας ήττα, αυτή την φορά από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στο έκτακτο Δ.Σ. που θα ξεκινήσει στις 3:30 δεν αποκλείεται να δώσει το παρόν και ο ίδιος Νίκος Αναστόπουλος που σύμφωνα με τη γνώμη αρκετών μελών του συμβουλίου, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΟΦΗ εδώ και πολλά παιχνίδια.

Όπως λένε χαρακτηριστικά οι διοικούντες τον ΟΦΗ, η ομάδα χρειάζεται ένα ακόμα μεγάλο σοκ για να μπορέσει να συνέλθει αγωνιστικά, πριν χαθεί μια και καλή κάθε ελπίδα για την απευθείας άνοδο και το σοκ αυτό δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και πάλι με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η θέση του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας είναι πλέον επισφαλής, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την λήξη του διοικητικού συμβουλίου όπου θα παρθούν και οι αποφάσεις για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για να μην απομακρυνθεί και άλλο ο στόχος της ανόδου. Χαρακτηριστικό, αλλά όχι ενδεικτικό είναι το ότι ήδη ξεκίνησε η ονοματολογία και οι πιθανοί αντικαταστάτες του Αναστόπουλου, στην περίπτωση που αποφασισθεί η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ο μεγάλος στόχος, διακαής πόθος, αλλά και πλέον δύσκολος είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος έχει εδώ και ένα μήνα επιστρέψει και ζει στο Ηράκλειο. Το δεύτερο όνομα που έχει ακουστεί είναι του πρώην προπονητή του Ιωνικού Γιάννη Πετράκη.

contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου