Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ


* Η τελευταία φορά που ο Εθνικός έφυγε νικητής από τη Δράμα για το πρωτάθλημα ήταν το 1962. Εκτοτε ο απολογισμός για τη Δόξα είναι 9-9-0.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στην Κομοτηνή πανηγύρισε την 3η φετινή εκτός έδρας νίκη. Για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της και να πλησιάσει, έστω προσωρινά, την 6η θέση στους πέντε πόντους. Οι Δραμινοι, πάντως, θεωρούν ότι κάτω από προϋποθέσεις μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ και μέσω της 7ης θέσης.
Οι «μαυραετοί» μετά από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων πήραν αυτό που ήθελαν στην έδρα του Πανθρακικού. Επαιξαν πολύ σωστά τις αντεπιθέσεις και όταν βρήκαν δίχτυα έριξαν το βάρος στην άμυνα. Αυτή τη φορά περιθώρια για απώλειες στη Δράμα δεν υπάρχουν, πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα που θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην άμυνα.
Στο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα επιστρέψουν οι μέσοι Γκονζάλες (19/1), Τσιμπλίδης (12 συμ.). Ετσι, αναμένονται και αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος. Εκτός πλάνων έμεινε ο μέσος Αλεξάνδροβιτς (7/1).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Σέρεμετ – Σιάκκας, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας – Βίτορ Λίμα, Ρούτσης – Μπαξεβανίδης, Χλωρός, Κάπελ - Μαρκόφσκι.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχουν οι Πειραιώτες στη Δράμα. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, ταλαιπωρούνται από πολλά οικονομικά προβλήματα και σα να μην έφτανε αυτό ταξίδεψαν στη μακεδονική πόλη με πολλές απουσίες, ειδικά στην άμυνα.
Η πρόσληψη του Θαλή Τσιριμώκου στην τεχνική ηγεσία δεν έχει φέρει μέχρι τώρα την επιστροφή στις νίκες. Μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Εθνικός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Θρασύβουλο και παραμένει έναν μόλις πόντο πάνω από τη ζώνη που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Πολυτέλεια για να διαλέξει παιχνίδια η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει και έτσι θα τα δώσει όλα για να πάρει τουλάχιστον τον πόντο στην έδρα της Δόξας.
Οι αμυντικοί Παγώνης (26 συμ.), Σύρος (22/2) και ο μέσος Φαρινόλα (20/1) είναι τιμωρημένοι, ενώ ο μπακ Γκράιμς (22 συμ.) έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Λιβερίας και ο μέσος Βασιλόγιαννης (16/3) με την Εθνική Ελπίδων. Επιστρέφει από τραυματισμό ο επιθετικός Ολοντό (2 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Παγούδης – Ψιάνος, Βιδάλης, Παστός, Κοκκίνης – Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης – Ουατάρα, Καρλόπουλος, Ριμκεβίτσιους – Ολοντό.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Δραμινοί είναι ανεβασμένοι μετά τη νίκη στην Κομοτηνή σε αντίθεση με τον Εθνικό που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ. Πλήρεις οι γηπεδούχοι και με αποδεκατισμένη την αμυντική γραμμή οι Πειραιώτες, δύσκολα θα κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου