Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Φρένο του Πιερικού στον ΑΟΤ, νίκη στο φινάλε για το Λεβαδειακό, "τεσσάρα" της Δόξας (+Video)


Η Δόξα Δράμας νίκησε εύκολα με 4-0 τον Εθνικό και πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, ενώ τα Τρίκαλα "γκέλαραν" στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League.

Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 28ης αγωνιστικής της Football League. Οι "μαυραετοί" επικράτησαν εύκολα με 4-0 του Εθνικού στην Δράμα και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην έκτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ, καθώς μείωσαν την διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του με γκολ στο 87' από τον Μπεγκόνια έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα και έφτασε στους 51 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον τρίτο της βαθμολογίας ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι άουτ και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντοριβάλ επικράτησε με 1-0 της ουραγού Καλλιθέας.

Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο του Πιερικού ο Σούλης Παπαδόπουλος. Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε με 2-0 των Τρικάλων και έφτασε έτσι στους 33 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άμεση παραμονή στην κατηγορία.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Εθνικός Αστέρας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Καισαριανής και έχει πλέον 29 βαθμούς, μόλις πέντε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ισόπαλο με το ίδιο σκορ (1-1) έληξε και το ματς στην Φυλή, μεταξύ του Θρασύβουλου και της Ηλιούπολης.

Η αυλαία της 28ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα με δύο αναμετρήσεις. Στην Βέροια η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τον Ιωνικό, ενώ στα Γιάννενα, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Διαγόρα.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

Εθνικός Αστέρας- Πανθρακικός 1-1

(17' Παπαζούδης- 67' πεν. Ρομπέρ)

Ο Εθνικός Αστέρας ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό και ευτύχησε να προηγηθεί με 1-0 στο 17' με τον Παπαζούδη. Ωστόσο, η ομάδα της Κομοτηνής έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» μετά το τελικό 1-1, καθώς ισοφάρισε με τον Ρομπέρ στο 67' από το σημείο του πέναλτι. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χωριανόπουλου στο 88'.

Εθνικός Αστέρας: Κοτταράς, Παπαζούδης (73' Μπενίσκος), Τσιώλης, Καρατζάς, Τραορέ, Σκάρος, Σανόκο, Χωριανόπουλος, Φραντζεσκί (57' λ.τρ. Διαμάντης), Λουάμο (84' Αργυρίου), Χανιώτης.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας (54' Κριστ), Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Νικέζ (69' Λιαπάκης), Ούλμερς (82' Μάλκι), Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Σουλτανίδης.

Συνέντευξη Τύπου

Νίκος Παντέλης (προπονητής Εθν. Αστέρα): Σήμερα πετάξαμε στα σκουπίδια δύο βαθμούς. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι κατά κράτος, δυστυχώς όμως έγινε ένα λάθος από έναν από τους πιο σταθερούς μας παίκτες φέτος, με αποτέλεσμα να γίνει το πέναλτι σε μία φάση που δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Από εκεί κι μετά το ματς έγινε «ρώσικη ρουλέτα», θα μπορούσε ο καθένας να βάλει γκολ και γιʼ αυτό εμείς παίξαμε φουλ επίθεση με Μπενίσκο και Χανιώτη. Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι και στόχος είναι στις εφτά αγωνιστικές που έχουν απομείνει, να τα δώσουμε όλα, προκειμένου να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Σάββας Παντελίδης (προπονητής Πανθρακικού): Έχοντας παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο, θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, όχι όμως και με την εικόνα της ομάδας μου. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα, μείναμε πίσω στο σκορ και είναι αρκετά δύσκολο σε έναν τόσο άσχημο αγωνιστικό χώρο να ισοφαρίσεις. Ευτυχώς το καταφέραμε και κρατήσαμε το σκορ. Θέλω από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό Αστέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα έπρεπε να βρισκόμαστε πιο ψηλά, όμως δυστυχώς κάποιες συνθήκες οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από εδω και πέρα, είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να ανέβουμε βαθμολογικά.

_________________________________________________________

Αναγέννηση Καρδίτσας- Καλλιθέα 1-0

(45' πεν. Ντοριβάλ)

Ζωντανή στο κόλπο της παραμονής, παρέμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντοριβάλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2') επιβλήθηκαν με 1-0 της ουραγού Καλλιθέας, ωστόσο, απέχουν ακόμα 6 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας και το έργο τους παραμένει εξόχως δύσκολο.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λούιζ Κάρλος, Δούκας, Σενόνε, Ραονέ (76' Θεοδοσιάδης), Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Μπουντούρης (62' Σίλβα), Αθανασιάδης (81' Ροντρίγκο).

Καλλιθέα: Τακίδης, Ζουμπουλάκης, Σταύρου, Κισκαμπάνης, Κουτρουμπής, Ηρακλής (66' Πινδώνης), Μουρατίδης (80' Παπαναστασίου), Καλτσάς, Μαρουκάκης, Καραδήμος (54' Ντακόλ), Πλατέλλας.

Συνέντευξη Τύπου

Βάιος Καραγιάννης (προπονητής Αναγέννησης): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο χαρτί για μας, αφού αν χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία, χανόμασταν. Μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παρά το άγχος και την πίεση που μας διακατείχε και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για την επίτευξη του τέρματος. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο πρώτο ημίχρονο δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι, αλλά μας δόθηκε το δεύτερο πάνω στον Αθανασιάδη, το οποίο και πιστεύω πως σωστά καταλογίστηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, ενώ παράλληλα θέλαμε να διαφυλάξουμε και το υπέρ μας σκορ.
Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όπως και να ευχαριστήσω το φίλαθλο – κόσμο για την στήριξη του. Θα ήθελα να πω ότι οι παίκτες της Αναγέννησης τιμούν την φανέλα μέχρι εκεί που δεν παίρνει και ο κόσμος να είναι περήφανος γι’ αυτούς. Βλέπουμε το επόμενο ματς και το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι τελικός για μας όπου και θέλουμε μόνο νίκη. Πρέπει να έχουμε πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό. Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Χρήστος Δούκας (ποδοσφαιριστής Αναγέννησης): «Η νίκη επί της Καλλιθέας είναι σημαντική για τη συνέχεια. Απομένουν έξι τελικοί και πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό όπου και σ’ αυτό το ματς θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις ελπίδες ώστε να σώσουμε την παρτίδα. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε επί της Καλλιθέας ενώ στο β’ ημίχρονο κλειστήκαμε λόγω και του φυσιολογικού άγχους, που όμως θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες του Ντοριβάλ».

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Καλλιθέας): «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι όπου η ομάδα μου έχασε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα για να πετύχουμε γκολ και από ένα λάθος του διαιτητή στη φάση του πέναλτι χάσαμε το παιγνίδι, με έναν διαιτητή να κάνει αρκετά λάθη στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον ίδιο ρυθμό, πιέσαμε, μας έλειπε όμως το γκολ και θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και αν είναι να χάσουμε την κατηγορία θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι». 

_________________________________________________________

Δόξα Δράμας- Εθνικός 4-0

(45' Σιάκκας, 58' Χατζηπαντελίδης, 78' Χλωρός, 93' Μαρκόφσκι)

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας τέσσερις φορές η Δόξα Δράμας πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στο ματς κόντρα στον Εθνικό. Η Δόξα Δράμας στο 10ο λεπτό είχε και δοκάρι με τον Τσεμπερίδη. Το 1-0 για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σιάκκας με πολύ ωραίο σουτ. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χατζηπαντελίδης νίκησε τον Παγούδη, ενώ στο 78' ο Χλωρός μετά από ωραία συνεργασία έστειλε για 3η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό Δόξα Δράμας-Εθνικός 4-0.
  
Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας (69' Ρούτσης), Γκονζάλες (63' Χλωρός), Μαρκόφσκι, Λίμα, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης, Κάπελ (43' Ντε Φαρία).

Εθνικός: Παγούδης, Oλόντο (55' Καραχάλιος), Ψιανός, Κοκκίνης, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Ουατάρα (81' Ρούσσος), Καρλόπουλος (66' Μεντί), Ριμκεβίτσιους.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Θαλής ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ (προπονητής Εθνικού): «Συγχαρητήρια στην Δόξα για την μεγάλη νίκη που πέτυχε. Από εκεί και πέρα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορείς να πεις τίποτα. Τα προβλήματα μας είναι μεγάλα όπως και οι ελλείψεις, τις γνωρίζετε. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι την άλλη Δευτέρα με τον Εθνικό Αστέρα παίζουμε μία κατηγορία. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και μετά θα περιμένουμε να επιστρέψουν οι έξι παίκτες μας που λείπανε σήμερα».

Μιχάλης ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (προπονητής Δόξας): «Έπειτα από την νίκη που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πανθρακικό, είχαμε απέναντι μια ομάδα που είναι γαλουχημένη στα προβλήματα και η οποία παλεύει να σωθεί. Και επειδή είχα μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει καλούς ποδοσφαιριστές και αξιόλογους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε το τρίποντο της Κομοτηνής.
Απομένουν έξι αγωνιστικές με δύο εντός έδρας παιχνίδια όπου η πόλη πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ήδη έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο που είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Από εδώ και πέρα κυνηγάμε τον μεγάλο στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι υπό προϋποθέσεις θα καταφέρουμε να μπούμε απευθείας βαθμολογικά και όχι μέσω της έβδομης θέσης. Και νομίζω ότι επειδή η Δόξα δεν ανήκει σε κανένα αλλά στον κόσμο της, πρέπει ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών και να μας στηρίξει σε αυτές τις έξι αγωνιστικές.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να πετύχουμε ένα στόχο που στην αρχή της περιόδου φάνταζε πολύ δύσκολος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή εμφάνιση και στον κόσμο και περιμένουμε να έρθει ακόμη περισσότερος και εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Τσιριμώκο».

Χρήστος ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (παίκτης Δόξας): «Μετά από μια πολύ σημαντική νίκη στην Κομοτηνή έπρεπε να το συνδυάσουμε με μια νίκη επί του Εθνικού. Αυτό έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Όμως πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ταπεινότητα. Να ευχηθώ να στο Εθνικό να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε οικογένειες. Δεν αξίζει σε τέτοιες προσπάθειες να υπάρχουν τέτοια προβλήματα».

_________________________________________________________

Θρασύβουλος- Ηλιούπολη 1-1

(6' Ζαχαρόπουλος - 27' Στεφανίδης)

Ο Θρασύβουλος κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στον αγώνα με την Ηλιούπολη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη και παράλληλα να ανασάνει βαθμολογικά ξεφεύγοντας από τις θέσεις των πλέι-άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο γκολ του Ζαχαρόπουλου με τον Στεφανίδη, και διατήρησαν τη διαφορά του ενός βαθμού από την ομάδα της Φυλής. Μάλιστα, η Ηλιούπολη θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, όμως το σουτ του Μπέριου στο 68ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι του Σιδεράκη.
  
Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου, Ζώνας, Κολοτούρος, Μπακασέτας (61' Νικλητσιώτης), Κατσίκης, Κακαράς, Σταμόγιαννος (90' Μίχος), Ζαχαρόπουλος, Παληγεώργος (68' Μουστόγιαννης), Φρίμπονγκ.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Μπέριος, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Στεφανίδης, Δημήτρης, Ηλιόπουλος (83' Σικαλιάς), Κρητικός (79' Νιάρος), Θάνος (89' Ουρόσεβιτς).

Συνέντευξη Τύπου

Θύμιος Γεωργούλης (προπονητής Ηλιούπολης): «Θεωρώ ότι έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Είχε αρκετές φάσεις και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε, αλλά και να το χάσουμε… Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου, γιατί μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, «γύρισαν» το ματς και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά «μπράβο»… Ο στόχος μας είναι ν’ αποφύγουμε τα play out και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θρασύβουλο για την εξαιρετική φιλοξενία και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Άκης Μάντζιος (προπονητής Θρασύβουλου): «Θα συμφωνήσω με τον Θύμιο (σ.σ. Γεωργούλη)… Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου, θεωρώ, ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Στο τέλος ρισκάραμε λίγο παραπάνω, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε… Ο βαθμός της ισοπαλίας, πάντως, είναι κάτι… Όταν ήρθα στην ομάδα, είχα υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται ν’ ασχοληθώ με τους διαιτητές… Παρ’όλα αυτά θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης επειδή σήμερα δεν κατάφερα να κερδίσω και τον διαιτητή…».

_________________________________________________________

Πιερικός- Τρίκαλα 2-0

(72' Χατζής, 85' Πουλάκος)

Η επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Πιερικού συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα σε έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο. Οι Θεσσαλοί έτρεχαν ένα αήττητο σερί εδώ και 8 αγωνιστικές με την τελευταία ήττα να είναι στις 23 Ιανουαρίου στο με το Λεβαδειακό. Ο Πιερικός προηγήθηκε στο 72' με σουτ του Χατζή ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Χατζή στο 85'.

Πιερικός: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης (75' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πέντα (90' Καλαγκάνης), Λόπεζ (46' Πουλάκος), Γκουγκουλιάς.

Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος (78' Στεπάνοβιτς), Χρήστου, Μίνγκας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (46' Μπαλού), Σαρακατσάνος, Ενοκ, Ουέλινγκτον (65' Κοντογουλίδης).


Συνέντευξη Τύπου

Γιώργος Βαζάκας (προπονητής ΑΟΤ): "Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Σήμερα η ομάδα μου δεν έπαιξε και δίκαια έχασε. Δεν ήταν η ομάδα που έκανε το σερί αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό που έχουν καταφέρει. Είναι κακό να κάνεις μια ήττα μετά απο τόσες αγωνιστεκές αλλά πρέπει να δέιξουμε χαρακτήρα. Κέρδισε η δύναμη και το πάθος του Πιερικού. Δεν δείξαμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Συγγνώμη απο τον κόσμο. Θα προχωρήσουμε. Η Β' Εθνική είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Οι παίκτες μου δεν παρασουσίαστηκαν όπως έπρεπε και πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη . Ίσως, ίσως, ίσως... Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε τον στόχο μας. Την ευθύνη την παίρνουμε εμείς. Ο πρόεδρος θα είναι δίπλα μας".

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): "Ηταν μια σημαντική νίκη του Πιερικού γιατί κέρδισε τα Τρίκαλα τα οποία θα είναι στα play off. Με φόβισε όταν ήρθα γιατί άκουγα ότι δεν παίζει ο Σούλης ποδόσφαιρο. Είπα στους παίκτες μου ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Βάλαμε στα παιδιά στο μυαλό τους ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ήξερα τα Τρίκαλα ότι προσπαθούν να πάρουν το παιχνίδι μακριά απο το τέρμα τους. Πήγαμε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αιφνιδιάσαμε εμείς. Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα. Δεν κοιτάμε πίσω, κοιτάμε μπροστά".

_________________________________________________________

Λεβαδειακός- Αγροτικός Αστέρας 1-0

(87' Μπεγκόνια)

Μετά την ανατροπή της περασμένης αγωνιστικής στην Ηλιούπολη ο Λεβαδειακός πήρε ακόμα ένα αγχωτικό τρίποντο, αυτή τη φορά επί του Αγροτικού Αστέρα. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα σημείωσε 3 λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα ο Μπεγκόνια, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ η οποία αιφνιδίασε τον Γλύκο.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κορδονούρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Ταραλίδης, Τάσιτς (46' Μπεγκόνια), Ναπολεόνι, Ντιμπαλά, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Γόγολος, Ναλμπάντης, Γ. Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σαπάνης, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Χασιώτης.

Συνέντευξη Τύπου

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές παίξαμε με ομάδες που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, χωρίς εμείς να έχουμε, με βάσει την εικόνα που δείξαμε, τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Εμείς και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Σε δύο περιπτώσεις ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι, μάλιστα στο 90+4' που έγινε χέρι μέσα στην περιοχή, υπέδειξε την παραβάση αλλά εκτός περιοχής! Στη φάση του γκολ του Λεβαδειακού όλοι οι παίκτες μου διαμαρτύρονται για χέρι και σίγουρα έχουν δίκιο. Όταν διαμαρτύρονται και οι έντεκα έχουν δίκιο. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα έχει πρόβλημα να εκπληρώσει τον στόχο του. Για τον Λεβαδειακό πιστεύω ότι θα μπει στα πλεί οφ και του εύχομαι καλή συνέχεια.

Δημήτρης Φαράντος (τεχνικός διευθυντής Λεβαδειακού): Ο προπονητής μας δεν μπορούσε να έρθει για τεχνικούς λόγους. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμέτωπισουμε μία καλή ομάδα. Δεν είμασταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και γι αυτό πρέπει να βελτιωθούμε για την συνέχεια.
  

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Δευτέρα (28/3)

Βέροια- Ιωνικός (18.00, ΕΤ3)
ΠΑΣ Γιάννινα- Διαγόρας (19.00, CONN-X)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 28 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    62*
2. Παναιτωλικός    61
__________________________
3. ΟΦΗ    56
4. Λεβαδειακός    51
5. Τρίκαλα    47
6. Διαγόρας    46*
__________________________
7. Δόξα Δράμας    41
8. Βέροια    34*
9. Πανθρακικός    34
10. Πιερικός    33
11. Ηλιούπολη    32
12. Εθνικός    31
__________________________
13. Θρασύβουλος    31
14. Ιωνικός    30*
15. Αγροτικός Αστέρας    30
16. Εθνικός Αστέρας    29
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    24
18. Καλλιθέα    17

* Βέροια, Ιωνικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Διαγόρας έχουν ένα ματς λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου