Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τις νίκες του στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών θέλει να «ζευγαρώσει» ο Γιάννης Παπακώστας και να τους διατηρήσει στην 4η θέση. Μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Βούζα οι «πράσινοι» συνέχισαν με τρίποντο στην Ηλιούπολη στην πρώτη εμφάνιση του πρώην προπονητή της Λάρισας στον πάγκο. Μετά και τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού έχουν επιπλέον κίνητρο να επικρατήσουν, ώστε να ξεκινήσουν στα πλέι οφ με τη μικρότερη διαφορά από την 3η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Ηλιούπολη οι «πράσινοι» μπήκαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Δέχτηκαν δύο γρήγορα γκολ, μείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα με πέναλτι και στο δεύτερο 45λεπτο σημείωσαν τρία τέρματα και πήραν το άνετο διπλό. Ο Παπακώστας εντόπισε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και θα έχει χρόνο να τα διορθώσει, αφού η ομάδα της Λιβαδειάς θα διεκδικήσει την άνοδό της στα μπαράζ.
Αποθεραπεύτηκε ο επιθετικός Ντιμπαλά (9/2), ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν ο αμυντικός Λισγάρας (6/3) και ο μπακ Αλεξίου (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ψωμάς – Ταραλίδης, Τάσιτς, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι – Πόποβιτς, Ζουρούδης.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ένα μικρό θαύμα ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς για να μην διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ. Αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, παίζουν συνέχεια στο γήπεδό τους κεκλεισμένων των θυρών και έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές οι «σταχυοφόροι» έπαιξαν εντός έδρας. Συγκέντρωσαν τέσσερις πόντους με την ισοπαλία στα Τρίκαλα. Δίχτυα δεν βρήκαν, αλλά τουλάχιστον δεν ηττήθηκαν από τους φορμαρισμένους Θεσσαλούς. Εδειξαν διάθεση και αποφασιστικότητα να παλέψουν για την άνετη σωτηρία μέχρι το φινάλε. Στη Λιβαδειά η αποστολή τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, γι’ αυτό θα παίξουν με ενισχυμένο κέντρο και με στόχο να πάρουν έστω τον βαθμό.
Ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τερματοφύλακα Λαμπάκη (10 συμ.), τον αμυντικό Ν. Παπαδόπουλο (15 συμ.) τον επιθετικό Μπεκιάρη (21 συμ.) και τον μέσο Μερεσιώτη (14 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γλύκος – Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Γόγολος, Χασιώτης – Κούτσης, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Ναλμπάνης, Τσούκλης – Στεφανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς καλύτερη ομάδα ο Λεβαδειακός, με περισσότερες λύσεις σε όλες τις γραμμές. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κλειστά για να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία, όμως είναι αβέβαιο αν θα αντέξουν την πίεση. Το πιθανότερο είναι οι Βοιωτοί να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου