Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Το πρωτάθλημα βρίσκεται στις τελευταίες του στροφές και η διαφορά της Αναγέννησης από τις θέσεις των μπαράζ είναι στους επτά βαθμούς. Εάν δεν κατακτηθεί το τρίποντο και απέναντι στην Καλλιθέα, τότε οι Καρδιτσιώτες θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.
Με μία μόλις νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να ελπίζουν στην είσοδο στα μπαράζ. Στο Αγρίνιο ήταν το αουτσάιντερ του αγώνα με τον Παναιτωλικό, επέστρεψαν στη βάση τους ηττημένοι με 3-1 και πλέον ποντάρουν στη δύναμη των οπαδών για να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και να ανανεώσουν τις ελπίδες για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Ο τεχνικός Βάιος Καραγιάννης, μάλιστα, για να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, θα ανακοινώσει την αποστολή ανήμερα του αγώνα.
Εκτός πλάνων βρίσκεται ο μέσος Βούκοβιτς (25 συμ.), ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπουντούρης (12/2).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Καραμανώλης, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Λουίζ – Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Ραονέ, Σίλβα, Αθανασιάδης – Ροντρίγκο.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελπίδες για τη σωτηρία δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά η διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, προκειμένου να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Η αθηναϊκή ομάδα απέχει 11 πόντους από τα πλέι άουτ, αλλά παλεύει όλα τα ματς και το ίδιο θα κάνει στην Καρδίτσα.
Την περασμένη εβδομάδα η Καλλιθέα υποδέχτηκε τη Βέροια και γνώρισε την ήττα (4-2). Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες η ΠΑΕ δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Ωστόσο, ο υπηρεσιακός τεχνικός Λουκάς Καραδήμος παραιτήθηκε και έτσι το τιμόνι ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά».
Ο Χαραλαμπίδης απέκλεισε από την αποστολή τον τιμωρημένο χαφ Φουντουκίδη (1 συμ.), τον τραυματία μέσο Φαμπίνιο (20/1) και για αγωνιστικούς λόγους τον αμυντικό Τζωρμπατζάκη (26 συμ.) και τον μέσο Κατσαρό (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης –Αρκούδας, Κισκαμπάνης, Κουτρουμπής, Παραράς – Πινδώνης, Ζουμπουλάκης, Καλτσάς, Μουρατίδης, Πλατέλλας – Μαρουκάκης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλειστό ματς, αφού ειδικά οι γηπεδούχοι απαγορεύεται να δεχτούν γκολ. Το παιχνίδι είναι εκτός κουπονιού, όμως ο άσος δείχνει να έχει το προβάδισμα, αφού καθοριστικό ρόλο δεν θα παίξει μόνο η έδρα, αλλά και αυτός που έχει το επιπλέον κίνητρο. Στην προκειμένη περίπτωση οι Θεσσαλοί είναι αυτοί που «καίγονται» απέναντι στην ελλιπέστατη Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου