Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


* Ο Πιερικός στα 10 τελευταία εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα έχει απολογισμό 8-2-0, ενώ οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις του διαιτητή Κομίνη έχουν βγάλει νικητές τους γηπεδούχους.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Το τρίτο ντεμπούτο του στον πάγκο θα κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να ξεφύγουν από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής. Η βαριά (3-0) ήττα από τον Διαγόρα ήταν αυτή που δρομολόγησε τις εξελίξεις και τη θέση του Σταύρου Διαμαντόπουλου στο τιμόνι πήρε ο 44χρονος, ο οποίος πέρυσι είχε οδηγήσει τους Κατερινιώτες στα πλέι οφ.
Ο Πιερικός παρατάχθηκε στη Ρόδο με πολλά προβλήματα, όμως δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή εμφάνιση. Σε κανένα σημείο οι «ασπρόμαυροι» δεν έδειξαν ότι μπορούσαν να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία και πριν είναι αργά η διοίκηση αποφάσισε να δείξει εμπιστοσύνη στον Παπαδόπουλο που είχε αποχωρήσει πέρυσι με επεισοδιακό τρόπο. Τις δύο προηγούμενες φορές, πάντως, που έκανε ντεμπούτο, οι Κατερινιώτες παραχώρησαν «λευκές» ισοπαλίες.
Ο Παπαδόπουλος θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφουν ο αμυντικός Δήμου (23/3), ο μέσος Χατζής (21/1) και οι επιθετικοί Γκουγκουλιάς (26/8), Πουλάκος (21/4). Εκτός ο τραυματίας μέσος Κωνσταντινίδης (21/1).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Γουμάγιας – Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου – Χατζής, Πουρτουλίδης, Λόπεζ, Πέντα – Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Μακριά από το γήπεδό του για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική θα δοκιμαστεί ο ΑΟΤ. Οι Θεσσαλοί είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού στα 15 τελευταία παιχνίδια έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα. Δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται για να έχουν αυξημένες ελπίδες ανόδου.
Στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα τα Τρίκαλα στάθηκαν όρθια. Μπορεί δίχτυα να μην βρήκαν, όμως πήραν έναν βαθμό – χρυσάφι και ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Η αλλαγή προπονητή στον Πιερικό τον προβληματίζει, όμως είναι βέβαιος ότι οι «κυανέρυθροι» θα σπάσουν την αρνητική παράδοση και θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη.
Ο τερματοφύλακας Πουρής (15/1), ο μέσος Κόρμπος (21/3) και ο επιθετικός Κοντογουλίδης (26/9) είναι ετοιμοπόλεμοι. Αντίθετα, ο μέσος Μανουσάκης (22/4) δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Πουρής – Μπουκουβάλας, Χρήστου, Κόρμπος, Μπριλάκης – Μίνγκας, Τελκίνσκι – Σαρακατσάνος, Ενόκ, Ουέλινγκτον, - Κοντογουλίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Σούλης Παπαδόπουλος συνηθίζει στο ντεμπούτο του στον Πιερικό να παραχωρεί ισοπαλίες. Απέναντι στα φορμαρισμένα Τρίκαλα και με δεδομένες τις επιστροφές στους γηπεδούχους, ο ΑΟΤ δεν θα έχει εύκολη αποστολή. Η ισοπαλία δείχνει, λοιπόν, να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αν και οι Κατερινιώτες έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου