Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ: Μένουν Ντεμολ και Κεϊτά


Οι Στέφαν Ντεμολ και Πολ Κεϊτά στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, προανήγγειλαν την ανανέωση των συμβολαίων τους με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

 Δύο ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτές είναι παραμονή και τη νέα σεζόν στην ομάδα των Στεφάν Ντεμολ και Πολ Κεϊτά.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ και ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος στις δηλώσεις τους, προανήγγειλαν την ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ μίλησαν τόσο για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όσο και το προηγούμενο με την Βέροια.
"Ήταν μία εύκολη εβδομάδα. Μετά το 5-0 η ψυχολογία είναι στα υψηλά επίπεδα. Προετοιμαζόμαστε σοβαρά για το παιχνίδι με την Καρδίτσα την οποία σεβόμαστε. Έχασε το προηγούμενο παιχνίδι της και σε αυτό θα τα δώσει όλα", είπε αρχικά ο Βέλγος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Την παρακολούθησα πριν 3 εβδομάδες σε ένα εντός έδρας παιχνίδι και διαπίστωσα πως είναι σκληρή ομάδα διαθέτοντας στο ρόστερ της δύο γνώριμους μας εκ των οποίων ο Νίκολας (Σενόνε) ανήκει στον ΠΑΣ. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Όπως γνωρίζεται εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Ντάσιος και Κειτά όπως και ο τραυματίας Φουρτάδο. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουμε τον Στάθη ο οποίος έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Στόχος μας είναι οι τρεις πόντοι απέναντι στην Καρδίτσα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: "Την Κυριακή το βράδυ είχα συνάντηση με τον πρόεδρο και τον κ Αγγελή και αποφασίσαμε να συνεχίζουμε μαζί και την νέα σεζόν. Ήμουν Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Διατυπώνεται το νέο συμβόλαιο και πιστεύω το Σάββατο θα βάλουμε τις υπογραφές. Είμαι χαρούμενος στα Γιάννενα και έτσι θέλω να είμαι και σε ένα χρόνο από τώρα. Ο στόχος για την νέα σεζόν είναι η παραμονή μας στην μεγάλη κατηγορία διατηρώντας την ίδια επιθετική φιλοσοφία που έχουμε".

Για την διάρκεια του συμβολαίου του: "Επιθυμία δικιά μου ήταν η διάρκεια να ήταν δύο ετών. Ο πρόεδρος συμφώνησε ωστόσο ένα διαδικαστικό πρόβλημα με την Σούπερ Λιγκ δεν μας επέτρεψε κάτι τέτοιο. Οπότε η διάρκεια θα είναι ενός έτους και θα έχω τον πρώτο λόγο για τον επόμενο χρόνο.

Διαπραγματευτήκαμε για σχεδόν 4 μήνες και στην διάρκεια αυτών μιλήσαμε για όλους τους παραμέτρους της συνεργασίας έχοντας πλήρη ταύτιση σχεδόν σε όλα. Μόνο στο οικονομικό τομέα υπήρξε διαφωνία η οποία δεν υπάρχει πλέον. Μετά το 5-0 με την Βέροια οι ποδοσφαιριστές μου με βοήθησαν να πετύχω καλύτερους οικονομικά όρους (είπε χιουμοριστικά".

Για τις προσθήκες που θα γίνουν: "Μιλήσαμε ήδη με τον πρόεδρο και τον κ Αγγελή για τις προσθήκες που χρειαζόμαστε σε ορισμένες θέσεις. Ξεκινήσαμε να τσεκάρουμε μεταγραφικούς στόχους και την επόμενη εβδομάδα ο κ Αγγελής θα μεταβεί στην Γαλλία ώστε δει κάποιους από αυτούς.

Στο επόμενο διάστημα θα παρακολουθήσω και εγώ παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ώστε να "τσεκάρω" κάποιους παίκτες. Το ίδιο θα συμβεί και με τον κ Παπαγγέλη. Ο πρόεδρος την τρέχουσα σεζόν μας παρείχε αξιοσέβαστο ρόστερ και το ίδιο πιστεύει θα πράξει και την νέα χρονιά".

Για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας: "Η προετοιμασία θα ξεκινήσεις στις 27 Ιουνίου. Για μία εβδομάδα οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις στα Γιάννενα και εν συνεχεία θα μεταβούμε στο Ελατοχώρι για δέκα ημέρες.

Θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα για λίγες ημέρες και μετά θα ταξιδέψουμε στον εξωτερικό για το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας και φιλικά παιχνίδια. Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα επιστρέψουμε στην βάση μας ώστε να δώσουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, πιθανότατα στο Ζωσιμάδες. Το ρόστερ θα διαθέτει 24 με 26 ποδοσφαιριστές".

Για την αλλαγή προπονητή στην Καρδίτσα είπε: "Γνωρίζω τον κ Παπαχρήστου ως ποδοσφαιριστή και το Σάββατο από όσο γνωρίζω δεν θα αγωνιστεί οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Για τον Πολ Κεϊτά και την ανανέωση του συμβολαίου του: "Ο Κειτά είναι ο πρώτος που θα έχει νέο συμβόλαιο από αύριο με νέους όρους για επιπλέον δύο χρόνια (συνολικά τέσσερα)".

Κεϊτά: "Είμαι χαρούμενος"

Ο Πολ Κεϊτά από την πλευρά του που έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που παίζω στα Γιάννενα. Με πειράζει αρχικά που δεν θα αγωνιστώ το Σάββατο στην Καρδίτσα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμαζόμαστε και για την νέα σεζόν.

Είμαι χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το τεχνικό τιμ. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους με καλά παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ. Πρώτα θέλω να τα πάω καλά με τον ΠΑΣ και μετά οι φιλοδοξίες μου είναι να αγωνιστώ κάπου πιο ψηλά".

Τέλος, ο Θέμης Τζημόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κ Αγγελή για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το μας με την Καρδίτσα είναι δύσκολο λόγω της βαθμολογικής θέσης της ωστόσο εμείς θα πάμε για το τρίποντο.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος. Μέσα από την Καρδίτσα περνάει η άνοδος. Η ομάδα του ΠΑΣ είναι η καλύτερη από τις ομάδες της Football League. Οικονομικά οι περισσότερες ομάδες φυτοζωούν. Δεν είναι τα πράγματα όπως εδώ όπου υπάρχει οικονομική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου