Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ντεμόλ: «Υπογράφω το Σάββατο»


Αποκαλύψεις. Ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε χθες ότι αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιο ανανέωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα είναι μονοετές, όπως επιθυμούσε η διοίκηση. Πάντως ο Βέλγος, ο οποίος ήθελε συμβόλαιο για δύο χρόνια, θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση παραμονής στη Super League.

Για τις καθοριστικές επαφές των τελευταίων ημερών είπε: «Την Κυριακή το βράδυ μετά το ματς με τη Βέροια είχα νέο ραντεβού με τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Τώρα οι σύμβουλοι του προέδρου διατυπώνουν τους όρους του συμβολαίου και, πρώτα ο Θεός, θα υπογράψουμε το Σάββατο.

Είμαι πολύ χαρούμενος στα Γιάννενα» δήλωσε ο Ντεμόλ, ο οποίος, αφού επιβεβαίωσε ότι ο Αγγελής θα κάνει μεταγραφικό ταξίδι στη Γαλλία, μίλησε για τον προγραμματισμό: «Να είναι καλύτερες οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και να ενισχυθούμε με παίκτες». Η «πρώτη» της νέας σεζόν θα γίνει στις 27 Ιουνίου, θα ακολουθήσουν 10 μέρες στο Ελατοχώρι, ενώ θα υπάρξει προετοιμασία και στο εξωτερικό με φιλικά.

«Πύργος» τετραετίας

Ο Κεϊτά και ο Ντε Βινσέντι αποτελούν τις δύο μεγάλες φετινές αποκαλύψεις του ΠΑΣ. Ο Πολ Κεϊτά «άρπαξε» την ευκαιρία από τα μαλλιά και με τις εμφανίσεις του όχι μόνο κέντρισε γρήγορα το ενδιαφέρον των μεγάλων της Super League, παρά κέρδισε και ένα νέο, τετραετές συμβόλαιο με τον «Αγιαξ» της Ηπείρου.

Μάλιστα, ο ατζέντης του ψηλόσωμου κεντρικού χαφ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πανευτυχής για την εξέλιξη, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος από την ανανέωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο για όσα μου προσέφεραν και θέλω να ανταποδώσω υποσχόμενος ότι θα έχω καλά παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου